Μπορεί η Φαίη Σκορδά να αποχώρησε από το κανάλι του Αμαρουσίου στο οποίο παρέμεινε για εννέα χρόνια, όμως ο Γιώργος Λιάγκας, το τηλεοπτικό της ζευγάρι και πρώην σύζυγός της, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του με το κανάλι.

Ο ΑΝΤ1 έκρινε ότι ο δημοσιογράφος, σε μία δύσκολη τηλεοπτικά χρονιά, με έντονη ειδησεογραφία, κατάφερε να ανταπεξέλθει και να φέρει υψηλά νούμερα στο κανάλι. Ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, θα συνεχίσει να ανήκει στο δυναμικό του Ant1 για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Έχοντας όπως πάντα σε πρώτο πλάνο τη δημοσιογραφική του ταυτότητα, θα αναδεικνύει το αποτύπωμα της καθημερινότητας, με την ευθύτητα και τον ορμητικό του λόγο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Ant1.

Γιώργος Λιάγκας: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας όπως πάντα σε πρώτο πλάνο τη δημοσιογραφική του ταυτότητα, θα αναδεικνύει το αποτύπωμα της καθημερινότητας, με την ευθύτητα και τον ορμητικό του λόγο» αναφέρει η ανακοίνωση του Ant1 για τον Γιώργο Λιάγκα.

Φαίη Σκορδά: Με δάκρυα το αντίο στον ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσε, μετά από 10 χρόνια, την παρουσία της στον ANT1, και αποφάσισε να αποχαιρετήσει την οικογένεια του καναλιού, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο το «διαζύγιο» με το κανάλι του Αμαρουσίου.

«Όπως ξέρετε δεν έχω ετοιμάσει τίποτα» ξεκίνησε και συμπλήρωσε πως «θα ήθελα μόνο ένα λεπτό για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ αυτά τα 10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1».

«Δεν θα κλάψω, θα συγκρατηθώ γιατί μου ήρθε στο μυαλό μου η γιαγιά μου χθες, η οποία μου έλεγε το εξής: ‘εγώ σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση. Κι όταν κλαις είσαι τόσο άσχημη που δεν μπορώ’. Οπότε με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη να κλείσει αυτή τη τηλεοπτική σεζόν» συμπλήρωσε.

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι οικογένεια, γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά σε αγκαλιάζουν» είπε σε άλλο σημείο και στη συνέχεια ευχαρίστησε ονομαστικά τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια.

«Αυτό που στο τέλος μένει είναι μια αγκαλιά» είπε κλείνοντας η Φαίη Σκορδά και ευχήθηκε ένα «υπέροχο καλοκαίρι».

«Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο» κατέληξε και έστειλε ένα μεγάλο φιλί στους τηλεθεατές!