Η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσε, μετά από 10 χρόνια, την παρουσία της στον ANT1, και αποφάσισε να αποχαιρετήσει την οικογένεια του καναλιού, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο το «διαζύγιο» με το κανάλι του Αμαρουσίου.

«Όπως ξέρετε δεν έχω ετοιμάσει τίποτα» ξεκίνησε και συμπλήρωσε πως «θα ήθελα μόνο ένα λεπτό για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ αυτά τα 10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1».

«Δεν θα κλάψω, θα συγκρατηθώ γιατί μου ήρθε στο μυαλό μου η γιαγιά μου χθες, η οποία μου έλεγε το εξής: ‘εγώ σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση. Κι όταν κλαις είσαι τόσο άσχημη που δεν μπορώ’. Οπότε με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη να κλείσει αυτή τη τηλεοπτική σεζόν» συμπλήρωσε.

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι οικογένεια, γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά σε αγκαλιάζουν» είπε σε άλλο σημείο και στη συνέχεια ευχαρίστησε ονομαστικά τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια.

«Αυτό που στο τέλος μένει είναι μια αγκαλιά» είπε κλείνοντας η Φαίη Σκορδά και ευχήθηκε ένα «υπέροχο καλοκαίρι».

«Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο» κατέληξε και έστειλε ένα μεγάλο φιλί στους τηλεθεατές!

Οι τελικές αποφάσεις που θα πάρει η Φαίη Σκορδά αλλάζουν τα δεδομένα και το σούπερ ντόμινο φέρνει τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη για τρία κανάλια.

Η παρουσιάστρια αναμένεται να μας αποχαιρετήσει από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 στις 8 Ιουλίου αλλά φέρνει αλλαγές! Στις… καθυστερήσεις θα κριθεί το Θρίλερ» της σεζόν, που αφορά την πρωινή ζώνη της ψυχαγωγίας. Μετά από διαπραγματεύσεις οχεδόν έξι μηνών, η επί χρόνια παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤΙ βρίσκεται οε τροχιά εξόδου από το κανάλι. Αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλο ανατροπή, το τέλος της ουνεργασίας ανάμεσα στον ΑΝΤΙ και τη Φ. Σκορδά θα επισφραγιστεί στις 8 Ιουλίου, οπότε ολοκληρώνεται η σεζόν για το «Πρωινό».