Οι τελικές αποφάσεις που θα πάρει η Φαίη Σκορδά αλλάζουν τα δεδομένα και το σούπερ ντόμινο φέρνει τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη για τρία κανάλια.

Η παρουσιάστρια αναμένεται να μας αποχαιρετήσει από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 στις 8 Ιουλίου αλλά φέρνει αλλαγές! Στις… καθυστερήσεις θα κριθεί το Θρίλερ» της σεζόν, που αφορά την πρωινή ζώνη της ψυχαγωγίας. Μετά από διαπραγματεύσεις οχεδόν έξι μηνών, η επί χρόνια παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤΙ βρίσκεται οε τροχιά εξόδου από το κανάλι. Αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλο ανατροπή, το τέλος της ουνεργασίας ανάμεσα στον ΑΝΤΙ και τη Φ. Σκορδά θα επισφραγιστεί στις 8 Ιουλίου, οπότε ολοκληρώνεται η σεζόν για το «Πρωινό».

Η Φαίη Σκορδά δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου της έως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ενώ η διάσταση απόψεων ανάμεσα στο κανάλι και την παρουσιάστρια για την αξιοποίηση της στην πρωινή ζώνπ παραμένει αγεφύρωτη.

Ο ΑΝΤΙ έχει «κλειδώσει» στην άποψη για μια εκπομπή στη ζώνη 10με 1300. Τη ζώνη αυτή θα πρέπει να  «μοιραστούν» ο Γιώργος Λιάγκας (ο οποίος έχει ήδη υπογράψει και παραμένει στον ΑΝΤΙ) και  Φαίη Σκορδά βγαίνοντας μεν διαδοχικά στον αέρα, αλλά με ενιαίο τίτλο,σήματα, αρχισυντάκτρια και δημοσιογραφική ομάδα.

Η παρουσιάστρια από την πλευρά της δεν επιθυμεί να ανανεώσει το μοντέλο της σκληρής επικαιρότητας με θέματα όπως η υπόθεση της Πάτρας και διεκδικεί χωριστή και αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή με τίτλους αρχής και τέλους.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν νέες, συνομιλίες ανάμεσα οε στελέχη του ΑΝΤΙ και τη Φ. Σκορδά, χωρίς όμως -για την ωρα τουλάχιστον- να έχει αλλάζει κάτι ουσιαστικά. Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας έληξε τυπικά στις 30 Ιουνίου, και οι δύο πλευρές ωστόσο, συμφώνησαν να κλείσουν ομαλά τη σεζόν στις 8 Ιουλίου.

H Σίσσυ Χρηστίδου ωστόσο ανακοίνωσε  στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι,  την είδηση ότι η Φαίη Σκορδά έχει ήδη υπογράψει με τον ΣΚΑΪ. Μένουν απλά οι ανακοινώσεις.