Το MEGA συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις με τη σειρά Η Γη της Ελιάς και δεν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να την «κόψει» πριν καλά καλά αρχίσει και ειδικά τώρα που φαίνεται να έχει σταθεροποιήσει τη θέση της λίγο πιο κάτω από το Σασμό του ALPHA.

Όμως η προβολή νέων σειρών και μάλιστα ιδιαίτερα «ελπιδοφόρων» φέρνει ανατροπές στον προγραμματισμό έτσι ώστε να… χωρέσουν!

Έτσι για αυτή και μόνο την Κυριακή, δεν θα δούμε την αγαπημένη σειρά του σταθμού μιας και κάνει πρεμιέρα το Ναυάγιο με διπλό επεισόδιο έτσι ώστε να μπούμε στην ιστορία που θα ταξιδέψει το τηλεοπτικό κοινό ανάμεσα στα κύματα της τρικυμίας που οδήγησε στο ναυάγιο του «Ηράκλειον» στη Φαλκονέρα, μια βαθιά πληγή στα σπλάχνα της Κρήτης.

Από την ερχόμενη Κυριακή η Γη της Ελιάς επανέρχεται στο κανονικό πρόγραμμα ενώ το Ναυάγιο θα προβάλλεται αμέσως μετά δηλαδή γύρω στις 11 το βράδυ.

Τι θα δούμε στο πρώτο διπλό επεισόδιο:
Στα Κύθηρα, ένα αγαπημένο ζευγάρι, η Ειρήνη και ο Απόστολος λαμβάνουν το γράμμα που διακαώς περίμεναν από μία μεγάλη εταιρεία αρωματοποιίας στη Γαλλία. Με το δικό τους άρωμα στις αποσκευές, και με ελπίδα στην ψυχή, το ζευγάρι αποφασίζει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Υπάρχει όμως ένα εμπόδιο: από το νησί τους δεν αναχωρεί ούτε αεροπλάνο, ούτε πλοίο. Έτσι, καταφέρνουν να πείσουν τον καπετάν Στελή να τους μεταφέρει με το καΐκι του στην Κρήτη και από εκεί να ταξιδέψουν με το μοιραίο Φοίνιξ ως τον Πειραιά για να προλάβουν την πτήση τους για τη Γαλλία.
Δύο φοιτητές, ο Μάκης και η Λίνα, γνωρίζονται μέσα στο πλοίο και ένα ειδύλλιο γεννιέται. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως τις οικογένειές τους ενώνει ένα χρέος. Η Λίνα έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα της, όταν εκείνος μαθαίνει πως η κόρη του θέλει να γίνει ηθοποιός και της απαγορεύει να ξαναπάει στην Αθήνα. Ο Μάκης με τους φίλους του συμμετέχουν στην «αρπαγή» μιας κοπέλας, που θέλει να παντρευτεί με τον αγαπημένο της. Ο γιος του ιερέα που τελεί τον γάμο, ο Πέτρος, μπλέκει σε έναν τσακωμό με τον Γιάννη. Τα αίματα ανάβουν, ένα όπλο εκπυρσοκροτεί… και το νήμα της ζωής κάποιου κόβεται για πάντα.

Δείτε κι αυτό
Στέφανος Κασσελάκης : Φωτογραφίες με την πανέμορφη πρώην σύντροφό του

MEGA: Τέλος η Γη της Ελιάς για αυτή την Κυριακή

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας τελειώνει με την Ευγενία-Έτσι θα τη βάλει φυλακή!

F1: Άγριος καβγάς! Ο Ράσελ και ο Χάμιλτον

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια – Πάει στο MEGA – Αυτή είναι

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!