Η Άννα διαλέγει νυφικό στη σειρά Η Γη της Ελιάς, η Αρετή καταλαβαίνει ότι ο φούρνος της Αρεόπολης πουλάει την πίτα της και η Ιουλία ανακαλύπτει μέσω τεστ DNA ότι η κόρη της ζει.

Ο Στάθης προτρέπει την Ιουλία να επικοινωνήσει με την κοπέλα που φαίνεται να έχει κοινό DNA με εκείνη, αλλά η Ιουλία δεν είναι έτοιμη να κάνει το βήμα.

Η Δήμητρα αποφασίζει να μην αποφεύγει άλλο τον Ορέστη και πηγαίνει στο σπίτι του με σκοπό να μάθει περισσότερα γιατο παρελθόν του, αλλά δεν τα καταφέρνει. Παράλληλα, η Αρετή ψάχνει να βρει από ποια διέρρευσε η συνταγή της πίτας, ενώ ο φούρναρης αρνείται ότι έχει αντιγράψει την πατέντα της.

Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς βγαίνουν με άδεια από το στρατό και ο Σωτήρης δεν χάνει ευκαιρία να βάλει ξανά τον Φίλιππο στο στόχαστρο.

Ο Λυκούργος πειράζει τον Πότη που δεν επέλεξε εκείνον και τον Στάθη για κουμπάρους, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση.

Η Μαρίνα επιστρέφει στο ανθοπωλείο, αλλά συνεχίζει να έχει επιθετική συμπεριφορά, γεγονός που προβληματίζει τον Μάνο και τον Ισίδωρο.

Ο παράξενος λοχίας από το στρατό εμφανίζεται στη Μάνη για ολιγοήμερες διακοπές και ο Φίλιππος με τον Παρασκευά, τώρα που έχουν πάρει μετάθεση και δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, δεν χάνουν ευκαιρία να πάρουν το αίμα τους πίσω για τα καψώνια που τους έκανε.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας τελειώνει με την Ευγενία-Έτσι θα τη βάλει φυλακή!

F1: Άγριος καβγάς! Ο Ράσελ και ο Χάμιλτον

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια – Πάει στο MEGA – Αυτή είναι