Η Δανάη Μπάρκα «τρώει» Λιάγκα, Σκορδά και Καινούργιου όπως ο Μαντάς έτρωγε τον… Γκόρτσο! Είναι πλέον γεγονός ότι τα φρέσκα πρόσωπα που δε φαίνεται να τους πτοεί τίποτα, που βγάζουν αισιοδοξία και φυσικά δεν έχουν «καεί» στην πολύπαθη ελληνική τηλεόραση, κερδίζουν!


Κακά τα ψέματα! Η Δανάη έχει όλο το πακέτο και μάλιστα over dose! Η γυναίκα είναι η χαρά της ζωής μόνη της! Στη μαυρίλα και την καταχνιά, σκάει ένα γέλιο, λέει ένα τραγούδι, κάνει μία τσαχπινιά, δεν φοβάται μην της φύγει η βλεφαρίδα και προχωρά ακάθεκτη.


Πρόκειται για μία νέα παρουσιάστρια που τρία χρόνια τώρα που βρίσκεται στο τιμόνι παρουσίασης πρωινής εκπομπής, δεν απασχόλησε ποτέ και κανέναν με τα αισθηματικά της, δεν έχει κοντραριστεί, ή τουλάχιστον δε μαθεύτηκε ποτέ, με κανέναν, και το όνομα της δεν πιστεύουμε ότι θα το δούμε σε… σκανδαλοθηρικές εφημερίδες!


Καταφέρνει και δεν κρατάει μόνο για τον εαυτό της την καλή της διάθεση! Την ίδια διαθέτει και ο Καβατζίκης, και η Δέσποινα Καμπούρη και βεβαίως ο Γιώργος Κρικοριάν που φροντίζουν να την μεταλαμπαδεύουν και στο τηλεοπτικό κοινό.

Το MEGA κατάφερε να στήσει ένα πρωινό που (ευτυχώς) καμία σχέση δεν έχει με όσα ανταγωνίζεται. Και ενώ όλοι μπορεί να παίζουν το ίδιο χιλιοπαιγμένο ρεπορτάζ, εκείνοι κάνουν την ανατροπή και σε κάνουν να «κολλάς» στο τηλεκοντρόλ.


Και βέβαια, να μιλήσουμε για τους καλεσμένους της που πάντα είναι από τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. Φυσικά σε αυτό βοηθάει το ίδιο το κανάλι που από μόνο του είναι εγγύηση καθώς και τα σίριαλ που αναμένεται να είναι συγκλονιστικά. Όμως όταν ο καλεσμένος φοβάται τον παρουσιαστή και τί μπορεί αυτός να τον ρωτήσει, δύσκολα θα πάει.
Επιπλέον, ο καναπές του Πάμε Δανάη, προσφέρεται για αποκαλύψεις! Ποιος ξεχνά τους ηθοποιούς που κατήγγειλαν σε ζωντανή μάλιστα μετάδοση, κακοποιητικές συμπεριφορές.


Τόσο ο Λιάγκας στον ΑΝΤ1  όσο και η Σκορδά στον ΣΚΑΪ, κι ας είναι καινούριο προϊόν, όσο και η Κατερίνα Καινούργιου στον ALPHA, είναι καθημερινά στις οθόνες για πάνω από δεκαετία. Όσο σολωμό κι αν φας, κάποια στιγμή γκώσαμε παιδιά!
Το στοίχημα της τηλεθέασης έχει βγάλει νικητή και αυτή δεν είναι άλλοι από την Δανάη Μπάρκα και το MEGA, που με τις επιλογές τους απλά βοήθησαν στο λεγόμενο και απαραίτητο για εμάς, ξεσκαρτάρισμα!

Όλες οι ειδήσεις

Γκρίνιες στον ANT1 για το Πρωινό -Ψάχνουν πώς να ενισχυθεί ο Λιάγκας

Τηλεθέαση: Τρίτη και φαρμακερή ο Λιάγκας – Η Σκορδά τον τελείωσε ξανά – Χαμός για το αν θα ανέβουν τα νούμερα

Η γη της ελιάς: Μαχαιρώνουν την Αθηνά στη φυλακή – Ο Δημοσθένης μάρτυρας υπεράσπισης της