Πάμε Δανάη: Η Μαρία Ηλιάκη τους… στόλισε α λα γαλλικά!  Η ομάδα της εκπομπής του MEGA «Πάμε Δανάη!» είναι γνωστή για τις φάρσες που σκαρώνει κατά καιρούς σε γνωστούς πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.
«Θύμα», αυτή τη φορά, η Μαρία Ηλιάκη!

Η γνωστά παρουσιάστρια έδινε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»  όταν κατά τη διάρκεια των εξωτερικών γυρισμάτων η ομάδα της εκπομπής αποφάσισε να της κάνει μία φάρσα. Η Μαρία είχε αφήσει την τσάντα της στην παραγωγή και ξαφνικά, ενώ μιλούσε με τον Γρηγόρη Κρικοριά, είδε το αυτοκίνητό της να περνά μπροστά από τα μάτια της!

Στην αρχή σαστίζει. «Δεν το πιστεύω, ποιον να πάρω τώρα;» έλεγε διαρκώς και μετά, σχεδόν με κλάματα, παίρνει το σύζυγό της να του πει τι έγινε ενώ ο Γρηγόρης Κρικοριάν της ζητάει να τελειώσουν το γύρισμα πρώτα! Λίγα λεπτά αργότερα ο… «κλέφτης» της φέρνει το αυτοκίνητο και εκείνη βρίζει και ζητάει νερό, λέγοντας ότι το είχε αγοράσει πριν λίγους μήνες.

Πώς αντέδρασε όταν την ώρα συνέντευξης είδε να της κλέβουν το αυτοκίνητο;

 

H Μαρία Ηλιάκη έπαθε πλάκα και αναφώνησε: «Συγγνώμη το αυτοκίνητο μου ήταν αυτό; Ρε παιδιά ποιος το πήρε το αυτοκίνητο; από εσάς ήτανε; Μήπως να πάρουμε το 100; Είδατε εσείς ποιο ήταν αυτός; Λέτε να μου το κλέψανε; Αχ δεν το πιστεύω, ποιον να πάρω τώρα; θα πάρω τον Στέλιο».

Αμέσως τηλεφώνησε στον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη για να τον ενημερώσει, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνεργάτης από την εκπομπή επέστρεψε με το αυτοκίνητό της και αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα φάρσας!

Τι είπε;

«Καλά είστε μα@@@ς; Αχ θεέ μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πω πω παιδιά τρόμαξα γιατί το είχα πάρει πριν 3 μήνες το αυτοκίνητο αυτό. Αν σας πιάσω στα χέρια μου!»