Σε δεινή θέση φαίνεται να βρίσκεται τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και ο ΑΝΤ1 με τα νούμερα να μην τους… πηγαίνουν όπως θα τα ήθελαν! Από εκεί που όλοι πίστευαν ότι θα είναι το πρώτο «βιολί» στην πρωινή ζώνη, φαίνεται να έρχεται καταϊδρωμένος αφού παλεύει με νύχια και με δόντια να ξεπεράσει και την εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, η οποία βέβαια είναι και σαφώς καλύτερη!

Ωστόσο τα νούμερα δεν αντικατοπτρίζουν και το περιεχόμενο της εκπομπής το οποίο ναι μεν είναι καλύτερο, αλλά ο κόσμος φαίνεται να έχει κουραστεί από την τόση ενημέρωση ακόμα και στα λεγόμενα «πρωινάδικα». Τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον Έλληνα και φαίνονται να είναι ακόμα πιο ζόρικα τον ερχόμενο χειμώνα, τον κάνουν να θέλει να απέχει από το σκληρό ενημερωτικό κομμάτι και να αποζητά πια το λεγόμενο «free style». Η πιο χαλαρή είδηση, το πιο γελαστό απόσπασμα σε εκπομπή είναι πλέον το δυσθεώρητο και όμως αυτό που όλοι θέλουν.

Ακόμα και η ομάδα από την οποία περιστοιχίζεται ο Λιάγκας, έχει την όψη εκείνη του «βασανισμένου» και του «μελαγχολικού», του «τι να σας πούμε κι εμείς τώρα» και η ψυχή… μαυρίζει! Το πάνελ δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του για να μπορέσει να μοιραστεί σε… συναισθηματικές κλίμακες και άλλος να δίνει τη χαρά και άλλος την πίκρα! Όπως φαίνεται δύσκολα ο παρουσιαστής θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή ενώ το κανάλι έχει καταλάβει, και ας έχει παίξει μόνο μία εκπομπή της Σκορδά, ότι έγινε λάθος στο χειρισμό τής απομάκρυνσής της.

Από την άλλη ένας κούκος δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη και ειδικά όταν δεν έχει ιδέα από ζωντανή εκπομπή. Γιατί κακά τα ψέματα, όμορφη η Δούκισσα Νομικού αλλά για όμορφη την είχε και ο Θέμος στη μαγνητοσκοπημένη εκπομπή. Θέλει ακόμα πολύ προσπάθεια για να σταθεί στο πλευρό του έμπειρου Λιάγκα.

Και βέβαια το κανάλι έχει ήδη έτοιμο το plan B που περιλαμβάνει ακόμα και παίκτες ριάλιτι κάτι που σίγουρα θα σηκώσει όρθια τα μαλλιά του Λιάγκα!

Λιάγκας: Δείτε την έναρξη της εκπομπής της Φαίης Σκορδά

 

Όλες οι ειδήσεις

Φαίη Σκορδά: Γι’ αυτό θα κερδίσει σε τηλεθέαση τον Γιώργο Λιάγκα

Παίκτρια του Survivor προκάλεσε πανικό στο Instagram (pic)

Νίκος Μουτσινάς: Μήπως πλέον έχει κουράσει το να βγάζεις γέλιο με το τσιγκέλι;