Ο Γιώργος Λιάγκας «κάλυψε» την Φαίη Σκορδά στο κομμάτι, που αφορούσε τουλάχιστον, τον τίτλο της εκπομπής της. Όπως έγινε  γνωστό την Δευτέρα (5/9), η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ θα φέρει τον τίτλο «Πρωινό μας», δηλαδή θα είναι σχεδόν ίδιος με αυτόν που είχε στην προηγούμενη εκπομπή της στον ΑΝΤ1 και που «κληρονόμησε» για τη νέα σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας.

Ωστόσο, ο πρώην σύζυγος της παρουσιάστριας φρόντισε να την καλύψει αλλά και να την προστατεύσει τελείως πριν πέσει στο στόμα των… δημοσιογράφων για το ζήτημα του τίτλου.

Όπως είπε ο ίδιος στην καθιερωμένη συνάντηση με τους δημοσιογράφους μετά την πρεμιέρα της εκπομπής, ο ρόλος του τίτλου είναι μηδενικός.

«Στην τηλεόραση νόμιζα ότι ο νικητής είναι ένας, αλλά έκανα λάθος. Μπορεί σε μια τηλεοπτική σεζόν να πάνε πολλές εκπομπές καλά» είπε ο πρωινός παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Ο τίτλος μιας εκπομπής παίζει μηδενικό ρόλο στην εκπομπή. Κάπως θα λεγόταν. Τα πρόσωπα παίζουν. Η Φαίη Σκορδά είναι ένα πάρα πολύ αγαπητό πρόσωπο, μια εξαιρετική παρουσιάστρια. Καλή επιτυχία στη Φαίη και σε μας και σε όλες τις εκπομπές».

Τι είπε για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

«Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήταν μια προσωπική επιλογή που έκανε η ίδια να πάει στον ΑΝΤ1 και το έμαθα 2-3 μέρες πριν ανακοινωθεί», αποκάλυψε ο ίδιος ενώ φρόντισε να δώσει και ορισμένες διευκρινίσεις για τον ρόλο της Δούκισσας Νομικού: «Και η ίδια δεν θέλει και δεν έχει κάποιο λόγο να εμπλακεί στο δημοσιογραφικό κομμάτι. Για ποιο λόγο να εμπλακεί η Δούκισσα σε όλο αυτό; Θα μπαίνει στο κομμάτι με τα πιο ανάλαφρα θέματα.»

Τέλος απαντώντας στο γιατί δεν μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, ο ίδιος απάντησε: «Σας μιλάω γιατί εδώ σας έχουμε καλέσει, θα ήταν αγένεια να μη σας μιλήσω. Δεν μιλάω στα “πεσίματα”, γιατί ακούω ερωτήσεις και ακόμη και το νεύμα μου θα σχολιαστεί αρνητικά, για αυτό επέλεξα να προχωρήσω και να μη μιλήσω. Δεν είμαι αγενής, εντάξει σχολιάστηκε. Κατανοώ τη δυσκολία της συγκεκριμένης στιγμής…».

 
Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα…με Γιώργο Λιάγκα!

Food Pass 300 ευρώ για τρόφιμα – Θα το δικαιούνται 1 εκατ. καταναλωτές

Φώτης Σεργουλόπουλος-ΕΡΤ: Πρωίαν σε είδον ο τίτλος της νέας του εκπομπής