Ο διαγωνισμός μόδας του STAR, το GNTM συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα με την κριτική επιτροπή να είναι έτοιμη για νέο… ξεσκαρτάρισμα αλλά και νέες συγκρούσεις τόσο με τα επίδοξα μοντέλα όσο και μεταξύ τους!
Όπως άλλωστε είδαμε, πάντα στο πλαίσιο του σόου, υπάρχει μία «κόντρα» της Σοφίας Χατζηπαντελή με την Βίκυ Καγιά για προφανείς λόγους, αφού η prime time είναι δύσκολη και κάπως πρέπει να ανέβουν και τα νούμερα στην τηλεθέαση.

Ωστόσο όπως γνωρίζουμε η Σοφία δεν θα είναι για πολύ καιρό μαζί με την υπόλοιπη επιτροπή. Δεν ξέρουμε βέβαια αν αυτό γίνεται κατόπιν συμφωνίας με το κανάλι ή επειδή η ίδια έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν μπορούν να περιμένουν.

Όμως και η Έλενα Γαλύφα δεν θα είναι για πολύ καιρό η hostess των υποψηφίων. Η πασίγνωστη fashion blogger δεν θα παραμείνει στην καρέκλα που μέχρι και την περασμένη σεζόν «ζέσταινε» ο Γιώργος Καράβας.

Αυτό ωστόσο που μαθαίνουμε είναι ότι ούτε η κυρία Τίτσα, η πανέμορφη 79χρονη κυρία που πέρασε με τέσσερα «ναι» στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, θα είναι μέχρι το τέλος. Όχι ότι δεν τα κατάφερε στην επόμενη φάση, ούτε φοβήθηκε να τα βάλει με τις νεότερες. Η γιαγιά των δύο κοριτσιών, αποφάσισε ότι θέλει να κάνει τόπο στα νιάτα και να μην διεκδικήσει τον τίτλο αφού η ίδια είναι ικανοποιημένη ακόμα και μέχρι το στάδιο που έφτασε. Η ίδια άλλωστε είναι πολύ «χορτάτη» σαν προσωπικότητα οπότε κάτι παραπάνω δεν θα την ενδιέφερε.

 GNTM:Δείτε την οντισιόν της κυρίας Τίτσας!

Όλες οι ειδήσεις

Γλυκάνισος: Ποιος πυροβολεί την Ραζάν-Ο Στρατής θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του-‘Ενα βήμα πριν τον γκρεμό!

Καιρός: Ο Αρναούτογλου προβλέπει νέες βροχές και καταιγίδες για την Παρασκευή (23/9)

Ποιος Παπαδόπουλος: Σε περιπέτειες ο παππούς- Παίρνουν κρυφά το αμάξι του πατέρα της Εριέττας