Το GNTM 5 έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα (19/9) στο Star και μαζί ξεσήκωσε ένα κύμα αντιδράσεων! Γιατί η εκπομπή μπορεί νούμερα να μην κάνει και κανείς να μην είναι ικανοποιημένος αλλά όσο να πεις ένα σούσουρο έχει ξεσηκώσει ή τουλάχιστον φροντίζουν όλοι οι απ’ έξω να δημιουργούν τα λεγόμενα απόνερα! Βέβαια καλό είναι να μην μπερδεύονται και νομίζουν ότι επιτελούν κοινωνικό έργο!

Από τη μία η Ραμόνα Βλαντή η οποία δεν ικανοποιήθηκε απ’ο το διαγωνισμό μόδας γιατί ήταν βαρετός όπως είπε, η Σοφία Χατζηπαντελή είναι «πλαστική» και η Βίκυ Καγιά μπέρδεψε την ταπεινότητα με την ανυπαρξία της προσωπικότητας. Το μοντέλο και σχεδιάστρια είπε ότι η παρουσιάστρια της εκπομπής τσιρίζει ενώ θέλει τις κοπέλες «στρατιωτάκια». Τέλος είπε ότι έγινε «Οικογενειακές Ιστορίες».


Από την άλλη έχουμε την «θέλω πάλι να γίνω κοπέλα», Μαρίνα Πατούλη, που αν και χώρισε όλοι τη γνωρίζουν ως «Πατούλαινα» και δεν το αλλάζει κι εκείνη γιατί τη βολεύει η αναγνώριση.

Η σύντροφος του Βλάση Χολέβα, είπε ότι πρόκειται για τηλεοπτικό σκουπίδι και ότι δεν βλέπει καν την Βίκυ στο οπτικό της πεδίο. Αυτό βέβαια είναι αναμενόμενο αφού η Βίκυ είναι και δύο χιλιόμετρα ενώ η κυρά-Μαρίνα έχει λίγο πιο χαμηλό… πεδίο!

Και τέλος υπάρχει και ο Λάκης Γαβαλάς που λέει την Χατζηπαντελή υστερικιά: «Κρίμα γιατί είναι δύο παιδιά, ο Τάσος και ο Καράβας που έχουν γνώσεις, με μία υστερικιά μέσα στη μέση. Αυτό που μπήκε εκεί μέσα στη μέση, κακώς. Της έκαναν κακά πλάνα, η Βίκυ είναι όμορφο κορίτσι αλλά νομίζω ότι την προτιμώ όρθια».

Η Βίκυ απάντησε σε όλους. Αλλά οι απαντήσεις δεν μας κάλυψαν αφού το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια έκανε απλά μία επίκληση στο συναίσθημα που μας μάθαιναν και στο σχολείο λέγοντας ότι και η ίδια έχει κλάψει όταν παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ με τα σχόλια που είχαν ειπωθεί τότε.

Βάλε λοιπόν πώς θα κλαίνε τώρα αυτά τα κορίτσια που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους και εκτείθενται μπροστά σε κάμερα, και ακούνε τη σκληρή κριτική live, την ώρα που τους παρακολουθεί και ολόκληρο το χωριό, οι συγγενείς και οι φίλοι!


Σύμφωνα με την παρουσιάστρια του GNTM η εκπομπή δημιουργεί πολλά συναισθήματα. Θα συμφωνήσουμε αφού όσο την παρακολουθούμε εκνευριζόμαστε! Για την κ. Πατούλη είπε ότι δεν τη γνωρίζει προσωπικά ενώ για τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου είπε: «Ο Γιώργος δεν έσκυψε κανένα κεφάλι, το κεφάλι του είναι πάντα ψηλά και είναι περήφανος.


Δεν ασκούμε κανένα είδος βίας στο GNTM και κανένα είδος bullying. Εμείς λέμε τη γνώμη μας σε οποιοδήποτε κορίτσι που πρέπει να το ξυπνήσουμε για να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αλλά εγώ δεν μπορώ να απαντάω κάθε εβδομάδα στα σχόλια του καθενός».


 

Όλες οι ειδήσεις

Τα Νούμερα: Στη φυλακή η Νατάσσα Μποφίλιου-Σκορδά και Μουζουράκης θα σώσουν την πρεμιέρα!

Η γυναίκα για την οποία χώρισε τη Σακίρα ο Ζεράρ Πικέ, είναι ακόμη πιο όμορφη! (pics)

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με τον πατέρα της μικρής Αγγελικής-Την διεκδικεί και την παίρνει μαζί του!