Μπορεί ο Γλυκάνισος να μην τα κατάφερε να… κονταροχτυπηθεί απέναντι στα θηρία Σασμός και Άγρια Γη και οι επιδόσεις να μην είναι οι αναμενόμενες όμως με γρήγορες κινήσεις το κανάλι μπόρεσε να κάνει την ανατροπή  και πλέον η σειρά του ΣΚΑΪ προβάλλεται Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00.

Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Στρατής περιμένει μάταια τη Ραζάν, ενώ κάποιοι είναι αποφασισμένοι να κλείσουν τα στόματα των δολοφόνων του Αμπντούλ, μαχαιρώνοντάς τους.

Στο όγδοο όμως επεισόδιο στο μεταξύ η Ραζάν επιστρέφει στο κατάλυμα. Η νεαρή μουσουλμάνα θα γυρίσει βουρκωμένη στην Φατιμέ και θα παραδεχτεί ότι ήταν με τον Στρατή και ότι του ζήτησε να μην την ενοχλήσει ξανά. Στο μεταξύ μέσα στο θολό και βροχερό νυχτερινό τοπίο, το αυτοκίνητο του Στρατή βρίσκεται λίγο πριν τον γκρεμό.

Πίσω στο κατάλυμα, καθώς η Ραζάν χτενίζει τα μαλλιά της, δεν προσέχει μια σκιά πίσω της. Ένα χέρι, που κρατάει περίστροφο, σηκώνεται να πυροβολήσει τη Ραζάν. Παράλληλα, η Αλίκη λέει στον Ραφαήλ, ότι τον περίμενε χθες βράδυ και εκείνος δικαιολογείται.

Υποπτεύεται ότι η Αλίκη έχει κάποιο «δεσμό» στην Αθήνα. Ενώ στην Ταβέρνα της Χρυσάνθης, ο Μπίλι παρενοχλεί χυδαία τη Ραζάν για ακόμη μια φορά, η Χρυσάνθη αποφασίζει να την απολύσει.

Ο Χάρης όμως, θα πάει στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει την παρενόχληση. Τι θα κάνει μόλις μάθει ο Στρατής για την παρενόχληση του Μπίλι προς τη Ραζάν;

Γλυκάνισος: Αυτό είναι το τρέιλερ του επεισοδίου της Παρασκευής

Όλες οι ειδήσεις

Τα Νούμερα: Στη φυλακή η Νατάσσα Μποφίλιου-Σκορδά και Μουζουράκης θα σώσουν την πρεμιέρα!

Η γυναίκα για την οποία χώρισε τη Σακίρα ο Ζεράρ Πικέ, είναι ακόμη πιο όμορφη! (pics)

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με τον πατέρα της μικρής Αγγελικής-Την διεκδικεί και την παίρνει μαζί του!