Ο Καπετάν Στελής της σειράς Το Ναυάγιο, έχει αποφασίσει να δικαιώσει την κόρη του που μπήκε στο μοιραίο πλοίο και μαζί τη μνήμη των δεκάδων νεκρών του «Φοίνιξ». Μιλάει με τις οικογένειες των θυμάτων και όλοι μαζί θα οργανώσουν μια συνάντηση στην Κρήτη, κατά την οποία θα συνεννοηθούν για το πώς θα κάνουν αγωγή στην εταιρεία του Βασιλείου. Μάλιστα, σε αυτή αποφασίζει να πρωτοστατήσει ο Γιώργης Κανελλάκης, ο δημοσιογράφος που τις τελευταίες εβδομάδες εργάζεται νυχθημερόν προκειμένου να αποδείξει πως το πλοίο με το οποίο ταξίδεψε η αγαπημένη του Ασημίνα δεν έπρεπε να βγει στα ανοιχτά.

Δυστυχώς για εκείνον, δίπλα του θα έχει τη νέα γραμματέα της εφημερίδας, την Αλίκη, που με τη σειρά της θα δίνει πληροφορίες στον Παντελίδη για κάθε κίνησή τους στο νησί. Ετσι θα τον ενημερώσει και για την εν λόγω συνάντηση και εκείνος θα αποφασίσει να δράσει. ‘Οπως λέει θα είναι και αυτός εκεί ενώ ζητά από την Αλίκη να προσπαθήσει να μην κινήσει υποψίες.

Η συνάντηση πραγματοποιείται και οι συγγενείς των θυμάτων με έναν κόμπο στην καρδιά τονίζουν πως δεν θα σταματήσουν να μάχονται για να δικαιωθούν οι ψυχές των δικών τους ανθρώπων. Μεταξύ αυτών Θα είναι και ο παπα-Γρηγόρης με τη γυναίκα του Λαμπρινή, ο Στελής με τον Τρύφωνα, ο Βασίλης με τη Στέλλα και φυσικά σύσσωμες οι οικογένειες του Βλάση Παπαδάκη και του Δημήτρη Γιαννακάκη.

Η συνάντηση όμως δεν θα έχει καλό τέλος αφού, προς απογοήτευση όλων, την εμφάνισή του θα κάνει ο Μιλτιάδης Παντελίδης για να τάξει στις οικογένειες των θυμάτων χρήματα.

Όμως ο λόγος του δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια αφού ένας μεγάλος κρότος στον χώρο θα κάνει όλους να τραπούν σε φυγή. Η βόμβα τραυματίζει τόσο τον ίδιο τον ομιλητή όσο και τη Μαρία και τον Γιώργη που ήταν κοντά στον γνωστό δικηγόρο. Ολοι θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο, αλλά ο Μιλτιάδης Παντελίδης θα ορκιστεί εκδίκηση. Συγκεκριμένα, θα αποφασίσει να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στους συγγενείς που φαίνονται συσπειρωμένοι και έτσι θα υλοποιήσει τα σατανικά σχέδιά του.

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος η εργένικη ζωή για τον Τόλη!

F1 Άμπου Ντάμπι : Η Mercedes ανακοινώνει αντικαταστάτη του Χάμιλτον για το Grand Prix Abu Dhabi

Η Μάγισσα: Η Κυπριανή έβαλε τέλος στη μάνα της Θεοφανώς