Η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο άνδρας που της ανέφερε ότι ο Παύλος στη σειρά Σασμός, είχε δώσει την εντολή για τη δολοφονία του άντρα της στη φυλακή δεν ήταν πραγματικά ο Κωστάκης, όπως ισχυριζόταν, καθώς ο πραγματικός Κωστάκης, όπως αποκαλύπτεται, δεν έφτασε ποτέ στην Κρήτη. Οι τύψεις την πνίγουν, καθώς συνειδητοποιεί ότι, αν δεν γινόταν αυτό, ο Νικηφόρος δεν θα είχε ακούσει την ίδια να κατηγορεί τον Παύλο για τον φόνο του παππού του και τώρα θα ζούσε.

Ξεκινά λοιπόν να αναρωτιέται ποιος θα μπορούσε να είναι ο πραγματικός ύποπτος πίσω από αυτήν τη ψευδή είδηση, ο οποίος έβαλε φωτιά ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες…Παράλληλα, αυτό το απροσδόκητο γεγονός ανοίγει τον δρόμο για να απαλλαχθεί ο Παύλος από τις υποψίες που τον βάραιναν.

 

Στο μεταξύ κάποιοι στήνουν γάμο για τον Τόλη και του γνωρίζουν τη Λεμονιά, τη μελλοντική νύφη θέλοντας να τον αποκαταστήσουν και να μην είναι άλλο πια μόνος στη ζωή. Ο διαμεσολαβητής σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο παπα-Μιχάλης.

Ο Τόλης δεν φαίνεται ενθουσιασμένος για την ιδέα του γάμου, ούτε όμως και η Λεμονιά, η οποία κρύβει πολλά πίσω από τον ευγενή της χαρακτήρα. Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησής τους, ο Τόλης αντικρίζει μια γυναίκα που παρουσιάζεται υποδειγματική, ενώ τα αδέρφια της είναι Κρητίκαροι και θέλουν να γίνει αυτός ο γάμος.

Η Λεμονιά, όμως αγαπά κάποιον άλλον και θα κάνει τα πάντα για να είναι μαζί του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πάει κόντρα στην οικογένειά της…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια σε σοκ-Είναι τελικά νεκρός ο Άγης; – Πού είναι το πτώμα;

F1: Ένα GP Las Vegas, ευτράπελα πολλά!!!

Οι Πανθέοι: Η Χρυσοστόμη τελειώνει μια και καλή με το νόθο-Βάζει φωτιά στα γράμματα της Καλής!