Ειρήνη και Απόστολος πέφτουν στη θάλασσα για να σώσουν τις ζωές τους στη σειρά Ναυάγιο, όμως τα κύματα τους χτυπάνε ανελέητα και ο ένας χάνει τον άλλον. Την Ειρήνη θα βρει λίγη ώρα αργότερα ο Ιπποκράτης που έχει φτάσει στο σημείο του ναυαγίου. Για την ακρίβεια, τη βλέπει σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μέσα στο νερό και βουτάει για να τη σώσει.

Η κοπέλα που σχεδόν δεν έχει τις αισθήσεις της, αφήνεται στην αγκαλιά του άντρα και σιγά-σιγά συνέρχεται. Ρωτά που είναι ο Απόστολος και εκείνος θα της υποσχεθεί πως θα ψάξει να τον βρει. Δάκρυα πλημμυρίζουν τα μάτια της, ενώ την ίδια ώρα θέλει να ενημερώσει τον πατέρα της στα Κύθηρα πως είναι καλά.

Ο Ιπποκράτης δίνει εντολή να την πάνε στο νοσοκομείο, εκεί όπου ελάχιστοι επιζώντες ψάχνουν τους δικούς τους ανθρώπους. Η Ειρήνη δεν μπορεί να ησυχάσει. Τουλάχιστον όχι πριν μάθει πως ο Απόστολος είναι καλά.
Δεν θα περάσουν πολλές ώρες από τη στιγμή που η Ειρήνη θα βρεθεί στην ψυχρή αίθουσα του νοσοκομείου. Ενώ λοιπόν θα ψάχνει τον άντρα της, με τον οποίο μόνο λίγες ώρες νωρίτερα κάνανε σχέδια για το άρωμα που δημιούργησαν, θα δεχτεί την επίσκεψη του Αγγελου.

Ο αστυνομικός έχοντας στα χέρια τη λίστα με τους ανθρώπους που δεν κατάφεραν να επιβιώσουν στη δίνη των κυμάτων, θα της πει ότι δεν τα κατάφερε και πνίγηκε!

Η Ειρήνη θα θολώσει και θα αρχίσει να κλαίει. Τις φωνές της θα ακούσει ο Ιπποκράτης που επίσης θα βρίσκεται εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο και θα την πάρει αγκαλιά για να την ηρεμήσει. Ο κόπος του μάταιος, αφού εκείνη τη στιγμή τίποτα δεν μπορεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Θα πέσει σε λήθαργο και εκείνος δεν θα φύγει από το πλευρό της. Θα τη φροντίσει σαν να είναι δικός του άνθρωπος και όταν ξυπνήσει θα είναι και πάλι εκεί για να τη βοηθήσει σε ό,τι μπορεί.

Μάλιστα ο Ιπποκράτης θα είναι εκείνος που θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τον πατέρα της, Παντελή, για να τον ενημερώσει. Η κοπέλα θα αισθάνεται αιώνια ευγνωμοσύνη στον άντρα που τη βοήθησε και θα τον χαιρετίσει εγκάρδια όταν φύγει από το νοσοκομείο. Ομως τελικά όταν βρεθεί στον Πειραιά για να πάρουν με τον πατέρα της το καράβι της επιστροφής, δεν θα καταφέρει να ανέβει αφού οι μνήμες που έζησε μεσοπέλαγα θα την κατακλύζουν. Η παραμονή της στην Αθήνα μόνο καλό θα της κάνει αφού θα έρθει ξανά σε επαφή με τον Ιπποκράτη Πανόπουλο. Οι δυο τους δεν θα αργήσουν να έρθουν κοντά…

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ ξεσκεπάζει τον δολοφόνο-Ο Μιχαήλ θα τις «τελειώσει»

MotoGP και όμως είναι δυνατόν, Bezzecchi Marini θα παραταχτούν στο GP Ινδονησίας

Fame Story: Λίγο πριν το… τέλος έρχεται ο Τριαντάφυλλος-Θα είναι η σανίδα σωτηρίας;