Ο Βασίλης έχει αρχίσει να δένεται με τον πρώην συνεργάτη της γυναίκας του, τον Γιώργη Κανελλάκη στη σειρά Το ναυάγιο, και δεν σταματά να τον ρωτά για τις ύποπτές κινήσεις της Ασημίνας όταν ήταν εν ζωή και συνεργάζονταν καθημερινά. Του ζητά να τον βοηθήσει να μάθει ποιος ήταν ο εραστής της μιας και δεν μπορεί να μην πρόσεξε τις συζητήσεις της με τους άντρες! Αυτό του λέει επανειλημμένως και θα του ξαναπεί αλλά απάντηση δεν θα πάρει από το στόμα του δημοσιογράφου.

Ξέρει ότι η αλήθεια θα τον πονούσε πολύ. Ο Βασίλης, ωστόσο, έχει αρχίσει να δένεται πολύ και με τη Στέλλα, αφού είχε γνωρίσει τον άντρα της, Κυριάκο, λίγο πριν παρασυρθεί μεσοπέλαγα από τα κύματα. Οι δυο τους θα μοιραστούν στιγμές με τους αδικοχαμένους συζύγους τους και κάπως έτσι ο Βασίλης θα της αποκαλύψει πως η Ασημίνα, λίγο πριν χαθεί του είχε αποκαλύψει πως είναι ερωτευμένη με έναν άλλον άντρα και θέλει διαζύγιο. Εκείνη θα ρωτήσει ποιος ήταν και αν εμφανίστηκε μετά το θάνατό της ενώ εκείνος θα της πει πως καιρό τώρα προσπαθεί να τον εντοπίσει. Η Στέλλα όμως, χωρίς να το γνωρίζει, λίγο αργότερα Θα «πέσει» πάνω του.

Σχεδόν καθημερινά η Στέλλα θα επισκέπτεται τον τάφο του Κυριάκου, ενώ μετά τη γνωριμία της με τον Βασίλη, θα αφήνει ένα λουλούδι και σε εκείνον της Ασημίνας. Ετσι, όταν δει έναν άγνωστο άντρα να κλαίει πάνω από το μνήμα της, δεν θα διστάσει να του μιλήσει. Εκείνος θα της πει ότι είχαν σχέση πάνω από ένα χρόνο και σχεδίαζαν να παντρευτούν! Αυτά θα της πει χωρίς να γνωρίζει ποια είναι και εκείνη απλά θα του εκφράσει τη λύπη της. Οταν λίγεs ημέρες αργότερα δει τον Βασίλη να μιλάει με τον Γιώργη, θα ταραχτεί!

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα εκβιάζει τον Παρασκευά-Τέλος η Αντωνία-Την απολύει η Ισμήνη!

F1 Las Vegas: Ο Lewis Hamilton τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τον Toto Wolff

Σασμός: Αντώνης τέλος-‘Ετσι θα παραιτηθεί-Σκληρή κόντρα για Μαρίνα και Αντρέα