Όπως είναι γνωστό στη σειρά του ΑΝΤ1 Η Μάγισσα, η Αναχίτ η μητέρα της Θεοφανώς, βρήκε τον θάνατο ενώ κρυβόταν σε σπηλιά κυνηγημένη από κάποιους ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν κακό τόσο στην ίδια όσο και στο νεογέννητο μωρό της. Η Αγάθη μαζί με τον Μανώλη την είχαν εντοπίσει τυχαία και μάλιστα είχαν σοκαριστεί όταν είδαν τα νεκρά πουλιά γύρω από το βρέφος.

Ωστόσο λίγο αργότερα, ένα όραμα της αποκαλύπτει τους Γερακάρηδες και τότε εκείνη καταλαβαίνει πως αυτοί κρύβονται πίσω από τον θάνατό της. Όμως, το μεγάλο ερώτημα παραμένει: Για ποιο λόγο ήθελαν οι Γερακάρηδες να βγάλουν από τη μέση την Αναχίτ;

Όπως είδαμε σε πρόσφατα επεισόδιο, ο Μισέλ σ’ ένα από τα σεντούκια τού πατέρα τού Σπήλιου, βρίσκει περίεργα κομμένα ξυλαράκια ενωμένα μεταξύ τους, σαν αυτά που είχε η Αναχίτ και χρησιμοποιούσε όταν ήθελε να κάνει τα μαγικά της. Μαζί με αυτά βρίσκει κι ένα γράμμα όπου ο Αντώνης Σκλαβούνος ζητάει από την Κυπριανή επιπλέον στοιχεία για την Αναχίτ προκειμένου να την εντοπίσει, όπως η ίδια η Γερακάρισα του ζήτησε.

Αυτές οι λεπτομέρειες βάζουν σε σκέψη τον Μισέλ, ενώ με τον ερχομό της Κυπριανής στον πύργο των Λασκαραίων θα βγουν και πολλές αλήθειες στο φως. Μια από αυτές θα είναι και η αποκάλυψη πως ο πατέρας του Σπήλιου διατηρούσε κρυφό δεσμό με τη μάγισσα Αναχίτ και μάλιστα εκείνη γέννησε και το παιδί του, καρπό του παράνομου έρωτά τους! Κανείς δεν γνωρίζει τι απέγινε αυτό το παιδί.

Η Κυπριανή μαθαίνοντας την απιστία του άντρα της, αλλά και τη γέννηση του νόθου παιδιού του, τρελαίνεται από ζήλια και βάζει τον Σκλαβούνο να βρει την Αναχίτ και το μωρό για να τους σκοτώσει. Και μπορεί το μωρό να σώθηκε από την Αγάθη, όμως την ίδια τύχη δεν είχε και η Αναχίτ.

Η απογοήτευση αυτή της Κυπριανής για τον άντρα της ήταν και ο λόγος που την έκανε να φορέσει για λίγο καιρό μαύρα μετά τον θάνατό του, αλλά και να συνάψει νέο δεσμό και να παντρευτεί με τον Σκλαβούνο, με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια είχαν μόνο φιλικές σχέσεις.

Τώρα εντωμεταξύ θα αποκαλυφθεί και η αλήθεια στον Σπήλιο που θα μάθει τα πάντα από τη φόνισσα μητέρα του…

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια σε σοκ-Είναι τελικά νεκρός ο Άγης; – Πού είναι το πτώμα;

F1: Ένα GP Las Vegas, ευτράπελα πολλά!!!

Οι Πανθέοι: Η Χρυσοστόμη τελειώνει μια και καλή με το νόθο-Βάζει φωτιά στα γράμματα της Καλής!