Μεγάλη είναι η ανυπομονησία για τον τρίτο κύκλο της σειράς Σασμός η οποία ωστόσο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα για τα γυρίσματα της συνέχειας.

Η σειρά του Alpha που σαρώνει την τηλεθέαση τα τελευταία δύο χρόνια θέλει να πετύχει το ίδιο και από Σεπτέμβρη. Από το πρώτο μάλιστα επεισόδιο οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες με τον Νικηφόρο και τον Μαθιό.

Ο τρίτος κύκλος όμως έχει άλλο ένα ερωτηματικό μετά από τα θέματα που προκύπτουν στα γυρίσματα. Το όνομα αυτού λέγεται Ευγενία Σαμαρά καθώς η αγαπημένη ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση από την ΕΡΤ για την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, η «Στέλλα» του Σασμού δέχτηκε πρόταση για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Switch» ενώ μάλιστα πέρασε και από δοκιμαστικό.

Οι ιθύνοντες του προγράμματος έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews είναι η επικρατέστερη στο να αναλάβει την παρουσίασή του.

Η τελική επιλογή για την παρουσίαση του παιχνιδιού δεν έχει γίνει ακόμη καθώς θα ακολουθήσουν και άλλα δοκιμαστικά στη συνέχεια.

Με την Ευγενία Σαμαρά όμως να βρίσκεται ψηλά στη λίστα το μέλλον της μετά από 2 χρόνια στον Σασμό είναι ρευστό.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Τέλος από το OPEN; Η εμπλοκή με Κοκλώνη

Απόλυτος κυρίαρχος ο Τσιτσιπάς στο Los Cabos – Σήκωσε τη δέκατη κούπα! (vids)

Σασμός: Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα είναι στο τέλος της σειράς και τίποτα δε θα είναι το ίδιο!