Τι κι αν είχε μέσο όρο στην τηλεθέαση τριπλάσιο από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα του Open; Ο Έρωτας Φυγάς αναδεικνύεται σε «αγκάθι» για το κανάλι καθώς τα προβλήματα με τη χρηματοδότησή του έρχονται ξανά στο προσκήνιο.

Από αναβολή σε αναβολή πάει η οριστικοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στο Open και την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media σύμφωνα με τη RealNews. H χρηματοδότηση της σειράς έχει αναδειχθεί στο μεγαλύτερο πρόβλημα ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Νίκο Κοκλώνη. Στο τραπέζι μάλιστα τίθεται και το σενάριο να μεταφερθεί η σειρά σε άλλο κανάλι!

Έρωτας φυγάς: Αυτά είναι τα οικονομικά δεδομένα και οι λύσεις

Η αρχική συμφωνία ήθελε τον Ιβάν Σαββίδη και το Open να καλύπτουν εξ ολοκλήρου τη χρηματοδότηση της σειράς με ένα ποσό γύρω στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Αντίθετα η Barking Well θα αναλάμβανε τη χρηματοδότηση όλου του υπόλοιπου ψυχαγωγικού προγράμματος με αντάλλαγμα εμπορικά έσοδα.

Οι πληροφορίες όμως λένε ότι τώρα το κανάλι άρχισε να αλλάζει στάση και θέλει να εμπλέξει και την εταιρεία παραγωγής στη χρηματοδότηση ή να θέσει όρο ότι η σειρά στην πορεία της χρονιάς θα χρηματοδοτείται από εμπορικά έσοδα. Αυτή η αλλαγή φυσικά δεν άρεσε στην Barking Well καθώς αλλάζει όλο τον οικονομικό προγραμματισμό της.

Αναφέρεται μάλιστα ότι παρασκηνιακά υπάρχουν επαφές για την παραχώρηση του Έρωτα Φυγά σε άλλο κανάλι. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πολύ δύσκολο καθώς υπάρχουν ρήτρες στη συμφωνία του Open με τη παραγωγή της σειράς «Αργοναύτες».

Όλες οι ειδήσεις

Καλημέρα Ελλάδα: Τέλος αυτός ο δημοσιογράφος

Απόλυτος κυρίαρχος ο Τσιτσιπάς στο Los Cabos – Σήκωσε τη δέκατη κούπα! (vids)

Η γη της ελιάς: Αυτός είναι ο σκοτεινός σκοπός της η Αφροδίτης