Ο ήχος από το όπλο που βρίσκεται στα χέρια του Νικηφόρου ήταν εκκωφαντικός στη σειρά Σασμός. Η κάμερα πάγωσε πάνω στον Μαθιό, ο οποίος κοίταζε το τραύμα που του είχε μόλις δημιουργήσει η σφαίρα… και ξαφνικά ο χρόνος έδειξε να παγώνει.

Σύμφωνα με το Τν24, μια από τις πρώτες σκηνές που θα παρακολουθήσουμε την επόμενη σεζόν, θα είναι ο Μαθιός Σταματάκης πεσμένος κάτω να αιμορραγεί ακατάπαυστα. Η σφαίρα του Νικηφόρου θα τον έχει βρει στην κοιλιά, όμως εκείνος, παρά τον πόνο του και τα αίματα που θα κυλούν, δεν θα σταματά να φωνάζει στον γιο της Βασιλικής να φύγει για να γλιτώσει. Ο Νικηφόρος δεν θα απαντήσει. Μόνο θα κάνει ό,τι του πει. Θα τρέξει στο αυτοκίνητο και θα φύγει από το μαντρί όσο γίνεται πιο γρήγορα, πριν προλάβει να φτάσει κάποιος στο σημείο εκείνο από το οποίο ακούστηκε ο πυροβολισμός.

Τη στιγμή που ο Νικηφόρος θα προσπαθεί να βάλει στις σκέψεις του σε μια σειρά, θα δει σε μια στροφή του δρόμου το αυτοκίνητο της μητέρας του και εκείνη πεσμένη στο τιμόνι χωρίς αισθήσεις. 

Δεν μπορεί να διανοηθεί πως υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα η μητέρα του να μην τον κοιτάξει ξανά ή να μην τον κλείσει στην αγκαλιά της. Ευτυχώς το ασθενοφόρο θα έρθει γρήγορα και θα μεταφέρει τη Βασιλική στο νοσοκομείο, όπου και θα διαπιστώσουν οι γιατροί πως πέρα από τα τραύματα που φέρει λόγω του τρακαρίσματος, είναι μια χαρά.

Πίσω στα μαντρί και με απόλυτα συντονισμένες κινήσεις, ο Μαθιός θα σβήσει με σχολαστικότητα τα αποτυπώματα του Νικηφόρου από το όπλο, ενώ στη συνέχεια θα το πιάσει για να δημιουργήσει τα δικά του.

Λίγο αργότερα θα ισχυριστεί σε εκείνους που θα τον σώσουν και θα τον πάνε στο νοσοκομείο πως ο πυροβολισμός του ήταν ατύχημα. Ο ίδιος θα πει πως ευτυχώς ήταν μόνος και δεν χτύπησε άλλο άνθρωπο. Εκπυρσοκρότησε το όπλο και τον βρήκε στην κοιλιά, θα υποστηρίξει στον Δημήτρη Μαραθάκη που θα του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Ποια παίκτρια είναι διακοπές χωρίς τον σύντροφό της; -Χώρισαν;

Πάλι τον πιάσαν οι παπαράτσι του Engine Power τον Hamilton στην βίλα με την Shakira

Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θα συμβούν στον τρίτο κύκλο της σειράς-Θάνατος, χωρισμοί και εκδίκηση!