Επειτα από πολλές μέρες στην εντατική, ο Σταύρος στη σειρά Σασμός τελικά ξυπνάει και το πρώτο πρόσωπο που βλέπει μπροστά του είναι αυτό του αδελφού του, Βαγγέλη.

Ο τελευταίος θα φωνάξει αμέσως τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για να επιβεβαιώσουν τη χαρά του, πως ο Σταύρος είναι καλά, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα ενημερώσει και την Αργυρώ. Ο Σταύρος αμέσως θα τον ρωτήσει αν ο μικρός Πετρής είναι καλά και πόσο γρήγορα μπορεί να τον δει, όμως ο Βαγγέλης θα τον συγκρατήσει και θα του προτείνει να γίνει πρώτα καλά και μετά να έρθει σε επαφή με το παιδί που τόσο του έχει λείψει.

Λίγες ώρες αργότερα στο προσκεφάλι του Σταύρου θα βρεθεί και η Αργυρώ για να βεβαιωθεί πως ο πρώην άντρας της είναι καλά στην υγεία του.

Στο αποψινό επεισόδιο η Μαρίνα ανακοινώνει στην Αργυρώ κάτι που θα την ταράξει, ενώ Παύλος και Καλλιόπη έχουν μια συζήτηση που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Ο Μαθιός και ο Αστέρης σχεδιάζουν τη ζωή τους με την Βασιλική και την Αργυρώ, δυστυχώς όμως τα γεγονότα θα τους προλάβουν για ακόμα μία φορά. Ο Λευτέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση, την ίδια ώρα που ο κλοιός για το φόνο του Πάνου σφίγγει. Η δίψα για εκδίκηση δύο προσώπων θα ενοχοποιήσουν το πλέον απρόσμενο άτομο. Ο παπά-Μιχάλης προσπαθεί να συμβουλεύσει τον Νικηφόρο για το τεστ DNA. Ενώ η Τζένη παίρνει μια παράτολμη απόφαση.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: ΕΣΚΑΣΕ ΝΕΟ απόσπασμα από τη σειρά του ALPHA