Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι έτοιμο να μετονομαστεί από Survivor σε Τόλμη και Γοητεία μιας και τα παιδιά για να περάσει η ώρα τους το έχουν ρίξει στην ερωτική επαφή αλλά και στη γεωμετρία! Τι εννοούμε με αυτό;

Μα φυσικά το νέο ερωτικό τρίγωνο που θα γίνει προφανώς… τετράγωνο! Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Ελευθερία Ελευθερίου ήταν το τρίγωνο που είχε καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αφού το αγωνιστικό κομμάτι είναι μάλλον βαρετό!

Έτσι φέτος αποφασίστηκε να το γυρίσουν στο ροζ και όπως αποκάλυψε ο φίλτατος Παρτσώλης στο Πρωινό μας και τη Φαίη Σκορδά, ο βασικός πρωταγωνιστής, κάτι σαν τον Γκουσγκούνη του Άγιου Δομίνικου τείνει να γίνει ο Μάριος!

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (23/2) στις συνεντεύξεις η Αφροδίτη Σκαφίδα και η Χριστίνα Κεφαλά δήλωσαν πως Ελευθερία και Μάριος Πρίαμος είναι μάλλον και πάλι μαζί, αφού τους βλέπουν να περνούν πολύ χρόνο μαζί off camera και προσπαθώντας να το κρύψουν. Πολλοί πίστεψαν ότι ένα σύνεφο ήταν και πάει για τους δύο παίκτες των Διασήμων και θα είναι μαζί!

Το «Πρωινό μας» όμως και ο Νίκος μας έδωσε spoiler για το επεισόδιο της ερχόμενης Κυριακής (26/2).

Σύμφωνα με την εκπομπή, εκτός από την Καρολίνα, ο Μάριος Πρίαμος είχε ερωτική επαφή και με μια άλλη παίκτρια του Survivor, κάτι για το οποίο θα τον ρωτήσει η Ελευθερία και εκείνος θα το παραδεχτεί, ενώ θα αποκαλύψει και για ποια παίκτρια πρόκειται. Το αστείο είναι που οι παίκτες θεωρούν ότι αυτό δεν καταγράφεται από τις κάμερες! Αμ δε! Αυτό είναι που θα έχει τρομερό ενδιαφέρον μιας και θα δούμε και την αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Survivor: Δείτε το απόσπασμα