Μετά τα όσα μαθαίνει από τον Βαγγέλη, η Αργυρώ, ο Αστέρης και ο Μαθιός στη σειρά Σασμός κατευθύνονται στο βουνό, για να βρουν την καλύβα στην οποία κρύβεται ο Σταύρος μαζί με τον Πετράκη. Φτάνοντας εκεί, η αγωνία τους κορυφώνεται. Ειδικά η Αργυρώ ανυπομονεί να κρατήσει το γιο της στην αγκαλιά της και ταυτόχρονα φοβάται ότι βλέποντάς τους στο κατώφλι του, ο Σταύρος θα ξεφύγει και θα γίνει επικίνδυνος.

Όμως πολύ γρήγορα προσδοκίες, ακόμη και φόβοι, διαψεύδονται καθώς η καλύβα είναι άδεια. Υποψιασμένος, ο Σταύρος την έχει ήδη εγκαταλείψει, φυσικά μαζί με το παιδί και κανείς, αυτή τη φορά ούτε ο ίδιος ο αδερφός του, δεν ξέρει πού βρίσκεται. Η Αργυρώ απελπίζεται, όμως ο Αστέρης της δίνει κουράγιο και μαζί με τον Μαθιό αρχίζουν να χτενίζουν την περιοχή, ώστε να εντοπίσουν τα ίχνη του. Η συνάντησή τους με ένα βοσκό και όσα θα τους πει θα τους βοηθήσουν πολύ να βρουν την άκρη και, ακολουθώντας τα στοιχεία, να τάσουν τελικά σε μια ταβέρνα, έξω από την οποία βρίσκεται παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του Σταύρου.

Είναι ξεκάθαρο πως ο ίδιος είναι μέσα μαζί με το παιδί κι αν θέλουν να πάρουν ξανά το μικρό στα χέρια τους, πρέπει να προσέξουν πολύ ώστε να μην κάνουν λάθη. Ειδοποιούν την αστυνομία, όμως, μέχρι να σταλεί βοήθεια, αποφασίζουν να εμπιστευτούν τον Βαγγέλη να μπει μόνος του μέσα και να προσπαθήσει να πείσει τον αδερφό του να δώσει πίσω τον Πετράκη.

Η Αργυρώ φοβάται ότι δε θα τα καταφέρει, όμως πολύ σύντομα τον βλέπει να βγαίνει από το μαγαζί με το παιδί της αγκαλιά. Τρέχει κοντά του, σφίγγει το μικρό ατην αγκαλιά της, ενώ δάκρυα χαράς κυλάνε από τα μάτια της. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος βγαίνει από την πίσω πόρτα, μπαίνει στο αυτοκίνητό του και το σκάει, ενώ ο Αστέρης με τον Μαθιό αποφασίζουν να τον καταδιώξουν.

Η Ντίνα, που φτάνει στο σημείο, ακούει τον Βαγγέλη να εξηγεί στην Αργυρώ πως ο αδερφός του σκόπευε να πει στον Αστέρη την αλήθεια για το παιδί και αντιλαμβάνεται ότι εδώ κρύβεται ένα μυστικό ικανό να συνταράξει και τις δύο οικογένειες… Η ένταση κορυφώνεται και πίσω στο χωριό όλοι αγωνιούν για την κατάληξη που θα έχει αυτή η ιστορία.

Ειδικά η Καλλιόπη της σειράς Σασμός, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, με το φόβο ότι οι γιοι της μπορεί να πάθουν κακό. Όμως, τελικά, το κακό το παθαίνει ο Σταύρος, ο οποίος χάνει κάποια στιγμή τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και τραυματίζεται πολύ άσχημα. Τόσο άσχημα που ούτε οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρεται δεν ξέρουν αν θα καταφέρει να ζήσει ή όχι.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA