Η Κύρα βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο στο Μαύρο Ρόδο καθώς ο Παράσχος απειλεί να τη σκοτώσει προκειμένου να μην αποκαλύψει στον Θέμη τον διπλό του ρόλο. Ή για την ακρίβεια τον τριπλό του ρόλο τώρα που συνεργάζεται και με την αστυνομία.

Η γυναίκα προσπαθεί να ζητήσει βοήθεια, αλλά ο Παράσχος φροντίζει να της κλείσει το στόμα. Στο μεταξύ, ο Θέμης, ο Πέτρος και η Αλεξίά την ψάχνουν αγωνιωδώς και η εξαφάνισή της προκαλεί αναστάτωση. Τα εγγόνια της μεταφέρουν τους φόβους τους στον Θέμη και εκείνος τους παίρνει και πάνε από το σπίτι της.

Χτυπάνε την πόρτα αλλά κανείς δεν ανοίγει. Αποφασίζουν με προτροπή του Πέτρου να σπάσουν την πόρτα και τη βλέπουν πεσμένη στο πάτωμα!

Η Κύρα συνέρχεται καπως και όλα δείχνουν πως εχει πάθει εγκεφαλικό. Ο Θέμης βρίσκεται στο πλευρό της μαζί με τα εγγόνια της κι αυτό την εκπλήσσει ευχάριστα.

Στο μεταξύ στο αποψινό επεισόδιο η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν τη μέρα τους στην παραλία. Είναι μια μέρα ευτυχίας. Η Αλεξία χρησιμοποιεί την Κύρα για να επικοινωνήσει με τον Βίκο, γεγονός που εξαγριώνει την Κύρα η οποία αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια για εκείνον. Εξαγριωμένη είναι και η Όλγα με την Πολυξένη, μετά την αποκάλυψη ότι ο Καστρινός μπορεί να είναι ο πατέρας της. Αποφασίζει να την αντιμετωπίσει μπροστά στον Θέμη, ενημερώνοντάς τον για τις κινήσεις της μητέρας της. Στη Γερακιανή ο Φραγκίσκος με τον Παναγιώτη κάνουν έρευνα για τα κτήματα της Μονής, ενώ ο Λευτέρης, ο Σαράντος και ο Γιώργος συναντούν τον Μητροπολίτη για να ζητήσουν τη βοήθειά του για το ίδιο θέμα. Ο Λουκάς ζητά τη βοήθεια της Νατάσας για να ανακαλύψουν τι συμβαίνει μεταξύ της Θάλειας και του Παράσχου. Η Αλεξία επιμένει να μην ακούει τις συμβουλές της Κύρας και συνεχίζει να συναντά τον Βίκο.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA