Σε μια άλλη εποχή στη σειρά Σασμός, όπου οι βεντέτες δεν είχαν θέση ανάμεσα στους ανθρώπους και οι γονείς κανόνιζαν τους γάμους των παιδιών τους, η οικογένεια Βρουλάκη έψαχνε διακαώς νύφη για τον γιο της, Παύλο. Η Καλλιόπη, ένα κορίτσι που επίσης γεννήθηκε στην Ανω Ποριά, ήταν η πιο όμορφη και προικισμένη απ’ όλα, και όταν ο πατέρας του Παύλου τού την έδειξε, εκείνος εξέφρασε την επιθυμία του να την κάνει γυναίκα του. Ο πατέρας του τού έδωσε δίκιο και είπε ότι θα πάνε να ζητήσουν το χέρι της.

Οντως την επόμενη μέρα ήρθε σε επαφή με τον πατέρα της, ο οποίος και τους κάλεσε οικογενειακώς στο σπίτι για να συζητήσουν. Ο Παύλος ήταν ο πρώτος που μπήκε στο σπίτι με ορμή, σίγουρος πως θα έκανε το μελαχρινό κορίτσι δικό του, όμως τελικά έκανε λάθος. Παρόλο που ο πατέρας της Καλλιόπης δεν είχε την παραμικρή αντίρρηση στην πρόταση γάμου, είχε τελικά η ίδια. Ήταν ήδη ερωτευμένη με τον Βασίλη Σταματάκη και οι δυο τους, κρυφά από όλους, έκαναν σχέδια να περάσουν τη ζωή τους μαζί.

Ο πατέρας τής έλεγε ότι πρέπει να το σκεφτεί καλά γιατί είναι καλός άντρας και θα τον αγαπήσει με τον καιρό.

Ομως εκείνη δεν θα πρόδιδε τον Βασίλη της ποτέ. Αμέσως έγινε εχθρός της οικογένειάς της και πιο συγκεκριμένα της μήνυσαν πως αν δεν παντρευόταν τον Παύλο Βρουλάκη δεν θα είχε καμία θέση στο σπίτι τους και φυσικά θα την αποκλήρωναν. Εκείνη δυναμική από μικρή δεν το σκέφτηκε στιγμή παραπάνω. Χωρίς καν να μαζέψει τα ρούχα της, άνοιξε την πόρτα και έφυγε!

Ο Παύλος και η οικογένειά του προσπαθούν να καταλάβουν τι πήγε λάθος και η Καλλιόπη δεν θέλησε να πάρει το επίθετο Βρουλάκη, όμως δεν τα καταφέρνουν. Λίγο καιρό αργότερα που τη βλέπουν στο πλευρό του Βασίλη Σταματάκη, αντιλαμβάνονται πως η καρδιά της ήταν δοσμένη αλλού από καιρό. Ο Παύλος συνεχίζει τη ζωή του, γνωρίζει την Αιμιλία και κάνει οικογένεια μαζί της, αλλά ποτέ δεν ξεχνά το όχι που του είπε η Καλλιόπη. Μια κόντρα ξεσπά μεταξύ τους με αποτέλεσμα να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες σε κάθε τους τυχαία συνάντηση.

Ο Βασίλης δεν έμαθε ποτέ πως αντίζηλός του ήταν ο Παύλος, όμως ο τελευταίος δεν έπαψε στιγμή να τον πολεμάει με κάθε αφορμή. Μια από αυτές ήταν και τα κτήματα, που αύξαναν τον ανταγωνισμό μεταξύ τους για το ποιος είχε μεγαλύτερο μέρος της γης.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Η βεντέτα τους αναζωπυρώθηκε όταν η αδελφή του Βασίλη, Ανθούλα, ερωτεύτηκε τον ξάδελφο του Παύλου, Μάρκο, αλλά εκείνος τελικά παντρεύτηκε τη Μαρίνα. Στο σήμερα, η Αργυρώ και ο Αστέρης «πληρώνουν» τις αντιζηλίες και τις κόντρες εκείνων και μόνο αν η Καλλιόπη και ο Παύλος βάλουν τέλος στις σκέψεις του παρελθόντος, θα επέλθει ο σασμός.

Σασμός: Προδοσία από τον Λευτέρη!

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Λευτέρη μπαίνει ξανά στη ζωή του και την αναστατώνει. Η Ελενα ζηλεύει που τον βλέπει μετά από χρόνια στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας, της Θοδώρας, και αποφασίζει να μπει ανάμεσά τους. Συγκεκριμένα, για να γίνει δικός της, τον απειλεί πως θα αποκαλύψει σε όλους ότι είναι αστυνομικός και μάλιστα σε αποστολή, και εκείνος επειδή ξέρει ότι το εννοεί, δέχεται να παίξει το παιχνίδι της. Και θα τα χάσει όλα. Οι δυο τους έρχονται κοντά και μάλιστα περνούν και ένα καυτό βράδυ μαζί. Για κακή του τύχη, το συγκεκριμένο βράδυ θα τον αναζητήσει η Θοδώρα και μοιραία θα τον βρει στην αγκαλιά εκείνης. Τότε θα κατανοήσει και τις προειδοποιήσεις του αδελφού της, Μανόλη, που εδώ και καιρό της έλεγε πως ο αγαπημένος της έχει συχνές επαφές με μια μελαχρινή γυναίκα.

Η Θοδώρα όμως δεν έδωσε την παραμικρή σημασία τότε, γιατί ήταν σίγουρη για τα συναισθήματα του συντρόφου της. Τώρα όμως όλα θα ανατραπούν και η Θοδώρα θα αποφασίσει να τον βγάλει για πάντα από τη ζωή της.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA