Η Άννα, κρυφά από τον Δημήτρη, ζητάει βοήθεια από τον Γεράσιμο στη σειρά Παγιδευμένοι. Του αποκαλύπτει ότι ο Άγγελος πριν πεθάνει, απείλησε τον πατέρα του με κάτι και θέλει να μάθει τι.

Την επόμενη μέρα ο Γεράσιμος της δίνει ένα όνομα. Της λέει τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο ενώ της τονίζει ότι είναι έξυπνη και θα το ψάξει για να δει πού οδηγεί!

Η Άννα ανακαλύπτει ότι η γυναίκα αυτή ήταν γραμματέας στο πανεπιστήμιο το οποίο σπούδασε ο Αλέκος. Εχει πεθάνει από καρκίνο αλλά ο μεγαλοδικηγόρος πλήρωνε τα πάντα για τη θεραπεία της.

Χωρίς να έχει άλλη επιλογή, πηγαίνει στην Υβόννη για να μάθει περισσότερα. Όμως εκείνη τη διώχνει. Αργότερα η Υβόννη μαθαίνει από την αδελφή της την Κλειώ ότι ο Στέλιος είναι στη φυλακή εξαιτία της πλεκτάνης που του έστησε ο Αλέκος.
Η Υβόννη δεν αντέχει στην ιδέα ότι ο Στέλιος είναι στη φυλακή και μάλιστα εξαιτίας του άντρα της που πλέον σιχαίνεται. Πηγαίνει και βρίσκει την Άννα και τον Δημήτρη. Της λέει ότι αυτή η γυναίκα με την οποία ο Άγγελος απειλούσε τον Αλέκο, ήταν γραμματέας στο πανεπιστήμιο που φοιτούσε ο Αλέκος.

Τότε ξεκινάει να της λέει και συνεχίζει αποκαλύπτοντας ότι τη φρόντιζε. Η ίδια δεν είχε καταλάβει τίποτα τότε. Ωστόσο τώρα πια καταλαβαίνει ότι είναι ξεκάθαρο γιατί τη βοηθούσε!

Ο ίδιος την πλήρωσε για να του κάνει μία δουλειά. Η Αννα είναι σαστισμένη. Η ίδια αναρωτιέται πως και γιατί! Τότε η Υβόννη αποκαλύπτει ότι το δίπλωμα του Αλέκου είναι πλαστό. Δεν αποφοίτησε από τη Νομική σχολή. Στην πραγματικότητα δεν είναι καν δικηγόρος. Με αυτό που λέει η Υβόννη μένουν και οι δύο εμβρόντητοι!

Πλέον είναι ζήτημα χρόνου να χώσουν τον Αλέκο για τα καλά μέσα…Ή μήπως όχι;

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1