Σασμός: Ο Παύλος απειλεί να σκοτώσει τον Μαθιό-Διαλύεται η οικογένεια των Σταματάκηδων.

Σασμός: Ο Παύλος απειλεί να σκοτώσει τον Μαθιό-Διαλύεται η οικογένεια των Σταματάκηδων

Σασμός

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς Σασμός μιας και η ζωή των ηρώων αναμένεται να αλλάξει δραματικά.
Συντάκτης:

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς Σασμός μιας και η ζωή των ηρώων αναμένεται να αλλάξει δραματικά. Ο Παύλος κάνει την εεμφάνισή του προκειμένου να παραστεί στην  κηδεία του ‘Αγγελου και απειλεί ξεκάθαρα τον Αστέρη και τον Μαθιό. Στο μεταξύ ο Αστέρης δεν μπορεί να καταπιεί το γεγονός ότι η Καλλιόπη σκότωσε άνθρωπο και της γύρισε την πλάτη.

Ο Παύλος σχεδιάζει εδώ και καιρό την επιστροφή του στην Κρήτη και ειδικά μετά τη δολοφονία του Άγγελου. Τώρα πιστεύει πως είναι η ώρα να εμφανιστεί στη σειρά του ALPHA. Μόλις τον βλέπει η γιαγιά Ειρήνη τα χάνει! Η ίδια πίστευε ότι είναι νεκρός όμως μετά που συνειδητοποιεί ότι είναι δίπλα της ζωντανός, τον αγκαλιάζει και θυμάται πώς τον μεγάλωσε!

Η ίδια τον ρωτάει γιατί εξαφανίστηκε τόσα χρόνια και εκείνος της εξηγεί τι πραγματικά συνέβη. Στο μεταξύ η Καλλιόπη  αρνείται πεισματικά να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που επιτέθηκε στον γιατρό. Ο γιος της ο Αστέρης είναι συγκλονισμένος από τις εξελίξεις και δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό πως δεν προτίθεται να τη βοηθήσει.

Η γιαγιά Ειρήνη λέει σε όλους ότι ο Παύλος ζει. Η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν πως η γιαγιά τα έχει χαμένα ενώ ο παπα-Μιχάλης από την άλλη προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί μπροστά σε όλους. Ξέρει πως ανοίγει νέος κύκλος αίματος και δεν έχει άδικο. Στο μεταξύ ο Παύλος οργισμένος πηγαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων και τους απειλεί ενώ όταν όλοι βλέπουν τον Παύλο φοβούνται για το τι θα επακολουθήσει!

Ο Αστέρης την ημέρα της κηδείας πηγαίνει στη Μαρίνα και αντιμετωπίζει τον Παύλο αλλά και τον Σταύρο! Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να εκτροχιαστεί η κατάσταση την ώρα που ο Άγγελος μπαίνει στο χώμα…

 Σασμός: Δείτε το σημερινό τρέιλερ!

Όλες οι ειδήσεις

Viral: Πήγε σε συναυλία του David Guetta και συνάντησε τους Μέσι, Σουάρες και Φάμπρεγας! (vid)

Γλυκάνισος: Ο Καρίμ ανακρίνει άγρια τη Ραζάν – Πληρωμένοι ψευδομάρτυρες εναντίον του Στρατή

Παγιδευμένοι: Ο κρυφός εραστής της Μυρτώς πίσω απο τον φόνο της;

Σχόλια