Ο ατέρμονος κύκλος αίματος στη σειρά Σασμός δε φαίνεται να σταματά και όλοι πια μοιάζουν να είναι εν δυνάμει δολοφόνοι! Ο φόνος του Άγγελου στη δραματική σειρά του ALPHA, τα ανατρέπει όλα. Ο γάμος που περίμεναν όλοι και κυρίως η Βασιλική και ο Μαθιός, δεν θα γίνει αφού η μία στιγμή είναι αρκετή για να αλλάξει τη μοίρα τους. Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός!

Όλα όμως αλλάζουν όταν η Καλλιόπη ομολογεί στον Αντώνη ότι εκείνη έκανε τον φόνο. Η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης όπως είναι φυσικό ταράζει το χωριό. Ο Μαθιός διαλύεται με την συνειδητοποίηση ότι η Καλλιόπη έχει κάνει τον φόνο. Από την άλλη ο Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην αλήθεια.

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Ο Αστέρης στο μεταξύ καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού.

Παράλληλα η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη. Ο Μανόλης εμφανίζεται στην αστυνομία για να δώσει την κατάθεσή του. Η Στέλλα πρόκειται να αναλάβει την υπεράσπιση της Καλλιόπης αν και η ίδια είχε υπάρξει σύντροφος του Άγγελου. Την ίδια στιγμή, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται, και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται στο δρόμο του. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, που θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια… Η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε.

Σασμός: Δείτε απόσπασμα από το προηγούμενο επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξάφνιασε τον Μητσοτάκη ρωτώντας τον αν κάνει ψυχοθεραπεία

Viral: Βουλευτής παίζει ποδόσφαιρο φορώντας σάρι! (pics)

GNTM: Πρεμιέρα με προσβλητικά σχόλια και χλευασμό απο τους κριτές