Η Αργυρώ, υγιήs πια με την ανάσα ζωήs του Αστέρη στη σειρά Σασμός, συνεχίζει τη ζωή της μια ζωή όμωs χλιαρή, μια ζωή ανατριχιαστικά μονότονη, χωρίs πάθοs, χωρίς ερωτικές εξάρσειs και μια ζωή που ο Αστέρης κυριαρχεί στην καρδιά της!

Που Θέλει να τον διώξει κι εκείνοs γυρίζει πιο δυνατός!  Η Αργυρώ με τον Σταύρο και το παιδί συνεχίζουν μία ήρεμη ζωή όμως δεν αργεί να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ώρα που ο Αστέρης με την Αργυρώ θα είναι και πάλι μαζί! 0 Σταύροs έχει μια ελπίδα ότι τώρα που είναι καλά, τα πράγματα γι’ αυτούs Θα πάνε καλύτερα. Αντίθετα, η Αργυρώ γίνεται ακόμα πιο απόμακρη, ακόμα πιο συγκρατημένη απέναντί του, ενώ ξεσπάει απίστευτα στη σειρά Σασμός  μετά τη διαπίστωση ότι ο Σταύροs έκανε παρέα με τον Αστέρη και μάλιστα μιλούσε για τα πάντα με αυτόν. Παράλληλα ο φόβοs τηs ότι μπορεί ο Σταύροs άθελά του να έχει εκμυστηρευτεί την αλήθεια για το παιδί την κάνει ακόμα πιο έξαλλη!

Ο Σταύρος όμως καταλαβαίνει ότι αυτό είναι μόνο η αφορμή. Η αιτία είναι και θα είναι ο Αστέρης! Η αγάπη που έχει δώσει ο Σταύροs στην Αργυρώ είναι τελείως διαφορετική από εκείνη που έχει δώσει η ίδια στον Σταύρο. Για εκείνον είναι ο μεγάλοs του έρωταs, για εκείνη όμωs είναι η απόλυτα ήρεμη και Χωρίς χτυποκάρδι αγάπη. Βλέπει τον Σταύρο ξεκάθαρα, νηφάλια, Χωρίς την τρέλα του έρωτα, ενός έρωτα που μόνο στον Αστέρη έχει δώσει για πάντα. Η φλόγα του έρωτα του Αστέρη όμωs για την Αργυρώ καίει και φουντωνει ακόμα πιο πολύ!

Ο Σταύρος φεύγει!

Ηδη ο Σταύροs έχει καταλάβει τα πάντα στη σειρά του ALPHA. Καιρό πριν όπως είχαμε δει, είχε εκφράσει τους φόβους του στην Αργυρώ ότι ο γάμοs του δεν εξελίσσεται καλά. Εκανε ωστόσο υπομονή μέχρι το πρόβλημα υγείαs της Αργυρώς να ξεπεραστεί.

Τώρα όμωs τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα σημείο που ο Σταυροs καταλαβαίνει, οτι πρέπει να την αφήσει ελεύθερη, οτι δεν πρέπει να αισθανθεί ποτέ ότι καταπιέζεται απ αυτόν. Αν και πικραμένοs, για μια ακόμα φορά θα δείξει το μεγαλείο τηs ψυχήs και τηs αγάπηs του γι’ αυτήν. Ο Σταύρος δεν Θα μπει εμπόδιο ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη. Την αγαπάει τόσο πολύ που Θα αντιμετωπίσει με αξιοπρέπεια όλο αυτό, προκειμένου η αγαπημένη του να ειναι ευτυχισμένη, κι ας γίνει ο ίδιοs κομμάτια. Ετσι αποφασίζει να χωρίσουν και να φύγει για παντα για τα Γιάννενα. Η Αργυρώ το δέχεται, ξέρει, γιατι το κάνει και χωρίs να πουν πολλά-πολλά διαλέγουν χωριστούς δρόμους. Ο Σταυροs επιλέγει τη σιωπή και τον γεμάτο πόνο αποχωρισμό. Εξαλλου τον είχαμε ακούσει να λεει για τον πατέρα του στην Αργυρώ με νόημα: «Ο  πατέρας μου ξέρει την αξία της σιωπής. Γνωρίζει πράγματα αλλά δε μιλάει» και φυσικά αναφερόταν σε αυτό που ένιωθε ο ίδιος.

Σασμός: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου