Οι μεγάλοι έρωτες στη σειρά του Alpha, Σασμός, καλά κρατούν! Έτσι μετά και την επιστροφή της Αργυρώς και του Σταύρου στην Κρήτη, τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα για το πρώην ζευγάρι.

Η Αργυρώ γνώριζε πολύ καλά ότι η επιστροφή της στο χωριό δεν Θα ήταν εύκολη. Η ίδια κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Αστέρη, καθώς ξέρει ότι κάθε συνάντηση μαζί του της ανοίγει την πληγή που παλεύει να κλείσει.

“Οσο για τον Σταύρο, ήδη αρχίζει να νιώθει πως η απόφασή του να εγκατασταθούν στην Κρήτη ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει. “Ομως πλέον δεν υπάρχει περιθώριο για πισωγύρισμα. Κάποια στιγμή, οι δυο τους, Σταύρος και Αστέρης, πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο, μιας που η μοίρα δεν θα μπορούσε να τους κρατήσει για πολύ χωριστά.

Ο Αστέρης, που ξέρει καλά ποιον έχει απέναντί του, είναι αποφασισμένος να τον γνωρίσει καλύτερα, φροντίζοντας όμως να του αποκρύψει τη δική του ταυτότητα, για όσο αυτό θα είναι δυνατόν. Στόχος του να τον γνωρίσει καλύτερα και να μπορέσει να «διαβάσει» τι είδους άνθρωπος είναι αυτός που κέρδισε την καρδιά της Αργυρώς και μεγαλώνει ένα παιδί μαζί της.

Πράγματι, οι δυο τους αρχίζουν σιγά σιγά να έρχονται κοντά και ο Σταύρος, ανυποψίαστος ως προς το ποιον έχει απέναντί του, νιώθει πως κερδίζει ένα φίλο, στον οποίο μπορεί να μιλήσει. Όμως την ίδια στιγμή. ο Αστέρης έχει άλλο ένα ανοιχτό μέτωπο. Ο Άγγελος θέλει να αγοράσει το περιβόητο κτήμα των Σταματάκηδων και τον προσεγγίζει ξεκάθαρα με την πρότασή του. Με το που μαθαίνουν τα σχέδιά του, η γιαγιά Ειρήνη και η Μαρίνα ταράζονται γιατί φοβούνται πως η κίνηση αυτή είναι ικανή να αναζωπυρώσει τη βεντέτα των δύο οικογενειών. Όμως, ο Αστέρης αντιδρά Θετικά. Μάλιστα, αγνοεί τελείως την οργή της μητέρας του και βάζει αμέσως μπροστά τη διαδικασία, νιώθοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα δώσει πίσω στους Βρουλάκηδες κάτι που δικαιούνται…

Σασμός: Δείτε το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας