Η νέα ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή στη σειρά Σασμός, αναστατώνει το χωριό και όλοι συζητούν ξανά για το ποιος ήταν τελικά ο δολοφόνος του Σταματάκη.

Η Βασιλική και ο Νικηφόρος έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος και προσπαθούν να ξεπεράσουν τις άσχημες στιγμές που βίωσαν με τον θάνατο του Στεφανή, ενώ η Καλλιόπη στέκεται δίπλα στον Μαθιό, ο οποίος βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει.

Με όλες αυτές τις εξελίξεις να τρέχουν, για μία ακόμη φορά ο Μανόλης βρίσκεται μπροστά σε διλήμματα. Μάλιστα, η Κλαίρη τον πιέζει πολύ προκειμένου να πει όσα γνωρίζει, αλλά αυτή η πίεση Θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, στο αστυνομικό τμήμα ο Αντώνης εξομολογείται στον Γεράσιμο τις υποψίες του. Εκείνος, όμως, καταδιώκεται από μία άλλη αλήθεια, αυτή της πραγματικήςτου ταυτότητας, και για πρώτη φορά νιώθει την ανάγκη να μοιραστεί όσα τον βασανίζουν. Λίγο μετά, η Στέλλα έκπληκτη ακούει τον Γεράσιμο να της λέει κάποια νέα για τον γιο του Καραπάνου και βλέπει έναν διαφορετικό Γεράσιμο, που τη συγκινεί.

Αν και δεν της εκμυστηρεύεται την αλήθεια, η δικηγόρος της σειράς του ALPHA διαπιστώνει πως ο Γεράσιμος κρύβει ένα γλυκό πρόσωπο και αποφασίζει να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία. Παράλληλα, στο χωριό, ο Αστέρης συναντάει τυχαία τον Σταύρο και η γνωριμία τους είναι γεγονός. Την επόμενη μέρα, ο Νικηφόρος αποφασίζει να επισκεφθεί τον Φραγκιαδάκη, ψάχνοντας μία απάντηση για τον φονιά του πατέρα του. Απαιτεί από εκείνον να κλιμακώσει τις έρευνες και να εντοπίσει τον φονιά, ενώ ο Μαθιός Θα κάνει μια κίνηση που Θα αφήσει έκπληκτους Νικηφόρο και Βασιλική.

 

 Σασμός: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Σασμός Επεισόδιο 145 στις 23/5/22

Η εξομολόγηση του Αμερικανού λίγο πριν πεθάνει ανοίγει και πάλι τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή, ενώ ο Μαθιός ανησυχεί για τις έρευνές του Φραγκιουδάκη. Στη σκέψη πως μπορεί να βρεθεί ξανά στο στόχαστρο της αστυνομίας λούζεται από κρύο ιδρώτα και ο πανικός τον κυριεύει.

Την ώρα που ο Γεράσιμος προβαίνει σε μία κίνηση που εξοργίζει τη Στέλλα, η Αργυρώ κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Αστέρη, ενώ ο Σταύρος φοβάται πως η επιστροφή τους στην Κρήτη ήταν μεγάλο λάθος. Στη σκέψη πως το παρελθόν της γυναίκας που αγαπάει θα τους χτυπήσει και πάλι την πόρτα, λούζεται από κρύο ιδρώτα και δεν ξέρει τι να κάνει.

Κι ενώ ο Αντώνης ζει στιγμές ευτυχίας κοντά στη Μαρίνα, η Καλλιόπη προσπαθεί να κλείσει τα μέτωπα που ανοίγονται γύρω της, αλλά ένα τηλεφώνημα του αστυνόμου στη Βασιλική θα δείξει ότι ασκός του Αιόλου έχει πλέον ανοίξει για τα καλά.

Επεισόδιο 146 στις 24/5/22

Η νέα ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή σαρώνει το χωριό. Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος, ενώ η Καλλιόπη στέκεται δίπλα στο Μαθιό, που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει: Δεν πρέπει κανείς να μάθει την αλήθεια. Καταστραφήκαμε, λέει η Καλλιόπη στον γιο της, με τον Αντώνη να εξομολογείται στο Γεράσιμο τις υποψίες του. Εκείνος, όμως, καταδιώκεται από μία άλλη αλήθεια. Είναι άραγε η στιγμή που θα πάρει επιτέλους την απόφαση να τη μοιραστεί και να πει σε όλους πώς είναι ο γιος του Καραπάνου;