Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά Σασμός του ALPHA. Η ζωή της Αργυρώς θα κινδυνεύσει. Μέρα με την ημέρα η υγεία της επιδεινώνεται. Η κοπέλα θα αρωστήσει βαριά και όλοι προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να τη σώσουν!

Με την επιστροφή της στην Κρήτη, η Αργυρώ πίστευε πως Θα γυρίσει μία νέα σελίδα στη ζωή της και μαζί με τον Σταύρο Θα καταφέρει να απαλλαγεί από τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ωστόσο, η μοίρα, έχει άλλα σχέδια για εκείνη.

Η Μαρίνα κι ο Αντώνης, μετά την επανένωσή τους, αποφασίζουν να προχωρήσουν τη ζωή τους. Αλλά ενώ μοιράζονται επιτέλους τα καλά νέα με τα παιδιά, δύο νέοι κίνδυνοι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα. Από τη μία, ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «φίλο» στο πρόσωπο του Σταύρου και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ, ενώ, από την άλλη, εκείνη νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν από ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας. Ο Αστέρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται κοντά στον Σταύρο κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του.

Πιστεύει πως έτσι είναι κοντά στην Αργυρώ και μπορεί να μαθαίνει όσα την αφορούν.

Σασμός: Σύννεφα στο γάμο με τον Σταύρο

‘Ομως, την ίδια ώρα, εκείνη σε μία βόλτα με τη Μαρίνα έχει μία πολύ δύσκολη συνάντηση μαζί του.’Υστερα από καιρό μετά το φονικό στο βουνό στη σειρά Σασμός, για πρώτη φορά μιλάει με τον Αστέρη στην Κρήτη.’Οσο οι μέρες περνούν, όμως, τόσο περισσότερο απομακρύνεται η Αργυρώ από τον Σταύρο και η σχέση τους περνάει κρίση. Ο τελευταίος εξομολογείται στη Μαρίνα τα προβλήματα στον γάμο του κι εκείνη αντιμετωπίζει την Αργυρώ κατά μέτωπο, απαιτώνταςνα μάθει τι συμβαίνει. Ωστόσο, η κοπέλα έχει πιο σοβαρά προβλήματα να την απασχολούν και έχουν να κάνουν με την υγεία της.

Το τελευταίο διάστημα δεν αισθάνεται καλά και μέρα με την ημέρα η κατάστασή της επιδεινώνεται. Η ίδια δεν Θέλει να πει τίποτα σε κανέναν για να μην τους ανησυχήσει, αλλά, όπως θα δούμε, φτάνει σε ένα σημείο να μην μπορεί πια να κρύψει την αδυναμία της και ο περίγυρός της είναι ιδιαίτερα ανήσυχος.

Ο Άγγελος είναι αυτός που ανακαλύπτει το μυστικό της Αργυρώς και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει. Προσπαθεί να την πείσει να πάνε στο νοσοκομείο και πράγματι οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ δύσκολες για αυτήν. Η ζωή της Αργυρώς θα κινδυνεύσει και όλοι προσπαθούν να κάνουν οτιδήποτε για εκείνη. Τα πράγματα, όμως, είναι σοβαρά και η Αργυρώ θα χρειαστεί να κάνει μεταμόσχευση. Είναι, όμως, ιδιαίτερα δύσκολο να βρεθεί συμβατός δότης και όλοι δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να καταφέρουν να τη βοηθήσουν…

 

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου