Ο Γεράσιμος συνεχίζει στη σειρά Σασμός να φλερτάρει έντονα την Στέλλα και μέρα με τη μέρα έρχονται όλο και πιο κοντά ώσπου φτάνουν να ζήσουν μία νύχτα πάθους που θα τους σημαδέψει για πάντα! Την ίδια ώρα η φυλακή «βράζει» και ο Καραπάνος δίνει ακόμα ένα χτύπημα πριν την καταστροφή του!

Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα εναντίον του Καραπάνου ενώ την ίδια ώρα επιστρέφει ο Μύρωνας.

Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος για μία ακόμα φορά ρισκάρει τη ζωή του.

Όλα πάνε καλά και η επιχείρηση του Αντώνη και του Γεράσιμου επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στις δουλειέs του Καραπάνου. Μόλιs ο Καραπάνοs μαθαίνει τι έγινε, κάνει σαν το λιοντάρι στο κλουβί βρίζονταs και απειλώνεαs τους πάντεs μέσα κι έξω από τη φυλακή.

Την ίδια ώρα ο Γεράσιμοs με τη Στέλλα έρχονται επικίνδυνα κοντά και μοιράζονται μια νύχτα πάθουs. Από την άλλη πλευρά ο Καραπάνοs, μόνοs και συντετριμμένος στη φυλακή, βλέπει πως απομένει πια μόνο μία διέξοδοs πριν την πλήρη καταστροφή. Στο μεταξύ ο Αντώνηs συνεχίζει την έρευνά του στο σκοτεινό παρελθόν του Γεράσιμου και αυτή τον οδηγεί σε μια αποκάλυψη που θα αλλάξει τη σχέση τους για πάντα. Η Στέλλα μαθαίνει έκπληκτη από τον Αστέρη για την επίσκεψη του Γεράσιμου στο μαγαζί των Σταματάκηδων. Η σχέση τηs μαζί του φτάνει σε οριακό σημείο. Την ίδια στιγμή, μια συμπλοκή στις φυλακέs Κορυδαλλού έχει σαν αποτέλεσμα να μαχαιρώσουν θανάσιμα τον Αμερικάνο, με εντολή φυσικά του Καραπάνου.

Ωστόσο ο Αμερικάνος λίγο πριν πεθάνει ομολογεί ότι είπε ψέματα και ότι δεν σκότωσε εκείνος τον Στεφανή! Έτσι, με την ομολογία του αυτή, ανατρέπει τα πάντα στη σειρά του Alpha και ανοίγει ξανά τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή.

Σασμός: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου