Η αθώωση του Αστέρη από το δικαστήριο προκαλεί καταιγιστικές εξελλιξεις στη σειρά Σασμός. Ο νεαρός ταξιδεύει στα Γιάννενα για να βρει την Αργυρώ, αλλά ανακαλύπτει πως όχι μόνο έχει παντρευτεί κάποιον άλλον αλλά πως έχει και παιδί. Παράλληλα, στην Κρήτη, η σχέση τον Μαθιού και της Βασιλικής αποκαλύπτεται σε όλους και ξεσπάει σκάνδαλο.

ΗΑργυρώ, μετά τη δίκη για τον άδικο θάνατο του Πετρή, επιστρέφει στα Γιάννενα απογοητευμένη από την έκβασή της. Είναι, όμως, αποφασισμένη να κάνει έφεση και να στείλει ξανά τον Αστέρη στις δικαστικές αίθουσες προκειμένου να τιμωρηθεί για τον φόνο του αδελφού της. Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Από την άλλη, ο Αστέρης επιστρέφει στην οικογένειά του, αλλά το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι να βρει την Αργυρώ και να μιλήσουν.

‘Ολοι προσπαθούν να τον συνετίσουν και τον συμβουλεύουν να συνεχίσει τη ζωή του από την αρχή,  αλλά μάταια. Εν τω μεταξύ η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά την ίδια ώρα που ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Η ίδια φοβάται, όμως, πως, αν μάθουν οι συγχωριανοί τους πως είναι ζευγάρι, θα ξεσπάσει σκάνδαλο και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Ωστόσο, δεν τα καταφέρνει. Μία αποκάλυψη στο καφενείο θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Σασμός: Στο ΦΩΣ το μυστικό!

Η σχέση Μαθιού και Βασιλικής βγαίνει στο φως και όλο το χωριό μιλάει γι αυτό. Τα νέα τού μέχρι τώρα παράνομου ζευγαριού περνούν από στόμα σε στόμα και καταλήγουν στον Νικηφόρο. Ωστόσο, ο Μαθιός νιώθει λυτρωμένος και απαλλαγμένος από το άγχος της κρυφής ζωής και χαίρεται την ελευθερία που περίμενε τόσο καιρό.

Αδιαφορεί για τα σχόλια που ακούγονται στη σειρά του ALPHA , Σασμός, και θέλει να ζήσει πια με τη Βασιλική όσα στερήθηκαν τόσα χρόνια χωρίς να κρύβονται. Κι ενώ η Καλλιόπη τρέχει να προστατεύσει τον πρωτότοκο γιο της, ο Αστέρης τής δίνει το τελειωτικό χτύπημα. Ο νεαρός Σταματάκης προβαίνει σε μία κίνηση που θα φέρει αναστάτωση, καθώς κάνει το ταξίδι που όλοι απεύχονται. Ο Αστέρης φτάνει στα Γιάνενα αποφασισμένος να συναντήσει την Αργυρώ.

Πολύ γρήγορα καταφέρνει να την πλησιάσει και οι δυο τους μιλούν για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό. Εκείνη χρησιμοποιεί πολύ σκληρά λόγια αποδεικνύοντας πως ακόμη η οργή και το μίσος που νιώθει μέσα της για εκείνον δεν έχουν φύγει. Ωστόσο, ο Αστέρης θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπος με ακόμη μία πολύ σκληρή αλήθεια. Η αποκάλυψη για τον γάμο της Αργυρώς με τον Σταύρο αλλά και το γεγονος πως η κοπέλα έχει αποκτήσει και παιδί τον αφήνει σοκαρισμένο. Για πρώτη φορά συνειδητοποιεί πως έχασε την Αργυρώ για παντα…

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου