Τα βλέμματα όλων στη σειρά Σασμός είναι στραμμένα στη δίκη του Αστέρη. Οι δύο πλευρές κάνουν τα πάντα για να δώσουν μία μάχη που θα έχει έναν νικητή! Βέβαια μην ξεχνάμε ότι η εμφάνιση της Σεμίνας στη σειρά του Alpha αλλάζει τα δεδομένα. Την ίδια στιγμή ο Διακομανώλης ανακαλύπτει την παράνομη σχέση Μαθιού-Βασιλικής και ο Μαθιός αναλαμβάνει να διευθετήσει την υπόθεση.

 

Καθώς οι ελπίδες για να καταφέρει ο Αστέρης να βγει από τη φυλακή λιγοστεύουν, η αναζήτηση της Σεμίνας μοιάζει η μόνη ελπίδα για να έρθει η ανατροπή. Και όσο κανείς δεν μπορεί να την εντοπίσει, η μέρα της απολογίας του Αστέρη φτάνει. Οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μεγάλη ένταση και όλοι αναρωτιούνται αν θα συνεχίσει να κρατάει την ίδια στάση.

Σασμός: Τι θα κάνει ο Μαθιός με τον Διακομανώλη;

Παράλληλα, ο Μαθιός αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα. Ενώ βρίσκεται με τη Βασιλική σε ένα κρυφό ραντεβού, κάποιος τους βλέπει μαζί. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Διακομανώλη και το παράνομο ζευγάρι φοβάται πως η σχέση του την επόμενη μέρα θα έχει μαθευτεί σε όλο το χωριό. Ο Μαθιός προσπαθεί να καθησυχάσει τη Βασιλική και να την πείσει πως θα σώσει την κατάσταση. Πράγματι, ο Μαθιός αναλαμβάνει… με τον δικό του τρόπο να τακτοποιήσει το θέμα του Διακομανώλη και να του κλείσει το στόμα, καθώς ξέρει πως αν μαθευτεί η ερωτική σχέση που έχει με τη Βασιλική εκείνη θα πληγωθεί από τα κουτσομπολιά.

Την ίδια ώρα, οι συναντήσεις ανάμεσα στον Καραπάνο και στον Γεράσιμο πυκνώνουν και ο καθένας συνεχίζει το δικό του σχέδιο εναντίον του άλλου. Ωστόσο, οι δυο τους φαίνεται να έχουν καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία για να αποσυρθεί η μήνυση εναντίον του αστυνομικού. Τα βλέμματα όλων, όμως, είναι στραμμένα στη δικαστική αίθουσα όπου απολογείται ο Αστέρης, αλλά ο ίδιος με τα λεγόμενά του απογοητεύει την οικογένειά του και αυτοκαταδικάζεται. Δεν δίνει κανένα ελαφρυντικό στον εαυτό του. Μετά την απολογία του Αστέρη, όλα δείχνουν πως έχουν χαθεί για εκείνον.

 Δείτε το αποψινό Trailer