Η επόμενη μέρα για τον Αστέρη στη σειρά του Alpha, Σασμός είναι πραγματικά πολύ δύσκολη. ‘Εχει καταλάβει πως έχασε πολύ καιρό μένοντας στη φυλακή, παραιτημένος από την αλήθεια και μακριά από τη μοναδική αγάπη της ζωής του. Στο μυαλό του υπάρχει μόνο ένα θέμα που ταν βασανίζει: πώς θα καταφέρει να βρει την Αργυρώ και να της μιλήσει, να της εξηγήσει οτι, παρά τα όσα συνέβησαν, εκείνος δεν έπαψε ποτέ να την αγαπά και θα προσπαθήσει να την ξανακερδίσει.

Τα βήματά του τον οδηγούν έξω από το σπίτι των Βρουλάκηδων, εκεί όμως θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη αλήθεια. Η Αργυρώ δεν μένει πια εδώ και η ζωή της είναι στα Γιάννενα. Δεν το βάζει όμως κάτω! Θα πάει να τη βρει, ακόμα και αν χρειαστεί να γυρίσει όλο τον κόσμο.

Παρά τις αντιρρήσεις του Μαθιού και της μητέρας τους, την επόμενη μέρα ο Αστέρης φεύγει για τα Γιάννενα. Είναι αναστατωμένος για την πρώτη του ελεύθερη συνάντηση με την Αργυρώ. Ξέρει πως θα τη βρει θυμωμένη μαζί του, όμως θέλει όσο τίποτε άλλο να της εξηγήσει και να της ζητήσει να τον συγχωρέσει.

Σασμός: Τι σοκάρει τον Αστέρη;

Αυτό που θα δει θα τον σοκάρει! Θα αναζητήσει την αγαπημένη του και πολύ σύντομα θα τη βρει, όμως δεν θα είναι μόνη. Η Αργυρώ όχι μόνο είναι στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα, αλλά κοντά τους βρίσκεται και ένα μωρό, ο Πετράκης, όπως θα μάθει αργότερα. Τα όνειρά του για μια ζωή μαζί της διαλύονται. Ο Αστέρης συνειδητοποιεί πως την έχασε για πάντα και πως δεν μπορεί να μπει ανάμεσα σε εκείνη και τον άντρα της. Δεν μπορεί να διαλύσει την οικογενειακή της ευτυχία. Την αγαπά περισσότερο και από τη ζωή του για να της κάνει τέτοιο κακό.

Το δεύτερο χαστούκι όμως θα έρθει από τη μητέρα της. Η Μαρίνα τον βλέπει να παρακολουθεί το ζευγάρι και τον εγγονό της και γίνεται έξαλλη. «Αστέρη, άσε ήσυχη την Αργυρώ. Μείνε μακριά από την κόρη μου και το παιδί της» του λέει και τον συμβουλεύει να επιστρέψει στην Κρήτη και να μην επιδιώξει να τη δει ξανά. Καταρρακωμένος εκείνος, καταλαβαίνει πως ό,τι είχε με την Αργυρώ τελείωσε τη μέρα που σκοτώθηκε ο αδελφός της και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω…

Δείτε το Trailer του αποψινού επεισοδίου