Ο Σασμός συνεχίζεται και είναι συγκλονιστικός! Οι εξελίξεις φέρνουν αγωνία και η σειρά του ALPHA αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ σε νούμερα τηλεθέασης με τα όσα διαδραματίζονται!

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 145 στις 23/5/22

Η εξομολόγηση του Αμερικανού λίγο πριν πεθάνει ανοίγει και πάλι τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή, ενώ ο Μαθιός ανησυχεί για τις έρευνές του Φραγκιουδάκη. Στη σκέψη πως μπορεί να βρεθεί ξανά στο στόχαστρο της αστυνομίας λούζεται από κρύο ιδρώτα και ο πανικός τον κυριεύει.
Την ώρα που ο Γεράσιμος προβαίνει σε μία κίνηση που εξοργίζει τη Στέλλα, η Αργυρώ κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Αστέρη, ενώ ο Σταύρος φοβάται πως η επιστροφή τους στην Κρήτη ήταν μεγάλο λάθος. Στη σκέψη πως το παρελθόν της γυναίκας που αγαπάει θα τους χτυπήσει και πάλι την πόρτα, λούζεται από κρύο ιδρώτα και δεν ξέρει τι να κάνει.

Κι ενώ ο Αντώνης ζει στιγμές ευτυχίας κοντά στη Μαρίνα, η Καλλιόπη προσπαθεί να κλείσει τα μέτωπα που ανοίγονται γύρω της, αλλά ένα τηλεφώνημα του αστυνόμου στη Βασιλική θα δείξει ότι ασκός του Αιόλου έχει πλέον ανοίξει για τα καλά.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 146 στις 24/5/22

Η νέα ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή σαρώνει το χωριό. Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος, ενώ η Καλλιόπη στέκεται δίπλα στο Μαθιό, που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει: Δεν πρέπει κανείς να μάθει την αλήθεια. Καταστραφήκαμε, λέει η Καλλιόπη στον γιο της, με τον Αντώνη να εξομολογείται στο Γεράσιμο τις υποψίες του.
Εκείνος, όμως, καταδιώκεται από μία άλλη αλήθεια. Είναι άραγε η στιγμή που θα πάρει επιτέλους την απόφαση να τη μοιραστεί και να πει σε όλους πώς είναι ο γιος του Καραπάνου;

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 147 στις 25/5/22

Μέσα σε όλα αυτά, ο Αστέρης πέφτει πάνω στον Σταυρό και η γνωριμία τους είναι γεγονός. Η Στέλλα έκπληκτη ακούει τον Γεράσιμο να της λέει τα νέα για τον γιο του Καραπάνου και βλέπει έναν διαφορετικό Γεράσιμο που την συγκινεί. Θα τα καταφέρουν να τα βρούνε;
Ο Νικηφόρος θα επισκεφτεί τον Φραγκιαδάκη, ψάχνοντας μία απάντηση για τον φονιά του πατέρα του, ενώ ο Μαθιός θα κάνει μία κίνηση που θα αφήσει έκπληκτους Νικηφόρο και Βασιλική. Ο Άγγελος από την άλλη σκέφτεται να κάνει μία αγορά που θα ταράξει πολύ τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα. Τα σχέδια του πρόκειται να αναζωπυρώσουν τη βεντέτα, με τις συνέπειες, κυρίως για τον ίδιο να είναι δραματικές.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 148 στις 26/5/22

Ο Μαθιός και η Βασιλική ορίζουν ημερομηνία για τον γάμο τους και το χωριό μαθαίνει τα ευχάριστα νέα! Ό,τι και να συμβεί δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Η αγάπη μας ξεπερνάει πάντα όλα τα εμπόδια, λέει ο Μαθιός στη Βασιλική και οι δυο τους ξεκινούν τις ετοιμασίες του γάμου τους.

Εντωμεταξύ η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα προτρέπουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη, αντίστοιχα, να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Η Καλλιόπη έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη για την πώληση του καταστήματος, εκείνος ωστόσο προχωρεί τη διαδικασία, προκαλώντας την οργή της. Από την άλλη, ο Μανώλης και η Κλαίρη μην αντέχοντας άλλο το βάρος των διλημμάτων που έχουν να αντιμετωπίζουν χωρίζουν, με τον πρώτο να είναι απαρηγόρητος.

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης προσεγγίζει τον ανυποψίαστο Σταύρο σε ένα γήπεδο. Ο Αστέρης συνειδητοποιώντας ποιον έχει απέναντί του, του συστήνεται με ψεύτικο όνομα για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην Αργυρώ. Οι δύο άντρες έρχονται κοντά και φαίνεται πως ανάμεσά τους γεννιέται μία φιλία.