Νέος κύκλος ανοίγει από το φθινόπωρο στη σειρά του Alpha, «Σασμός».

Ανάμεσα στα άλλα θα παρακολουθήσουμε μια ακόμα δυστυχία που έρχεται να χτυπήσει την πόρτα τηs οικογένειας τηs Αργυρώς. Πρόκειται για μια ασθένεια. Μια αρρώστια που θα γίνει η αρχή για νέες αποκαλύψεις. Το παιδί τηs Αργυρώς και του Αστέρη, ο μικρός Πέτρος, θα έχει ένα πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό. Αυτή η ιστορία θα αναπτυχθεί στα νέα επεισόδια τηs νέας σεζόν και θα έχει συγκλονιστικές εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με την αποκάλυψη τα αλήθειας για το ποιος είναι τελικά ο πατέρας του παιδιού.

Πρόκειται για μια δυνατή ιστορία, με συναισθηματικές εξάρσεις και ιδιαίτερη πλοκή, που θα μας καθηλώσει για πάρα πολλά επεισόδια. Επίσης Θα δούμε τον έρωτα του Αστέρα και τηs Αργυρώς που δεν έχει σβήσει και που όπως φαίνεται είναι τόσο δυνατός, που θα έχει επιπτώσεις στον γάμο τα με τον Σταύρο.

Ο Σταύρος φυσικά και έχει καταλάβει ότι ο μεγάλος έρωτας της Αργυρώς είναι μόνο ο Αστέρης. Οπως κάνει όμως πάντα, θα μείνει στο πλευρό τηs γιατί την αγαπάει βαθιά και όταν έρθει εκείνη η ώρα, για να τηs το αποδείξει, Θα το κάνει… Θα φύγει!

Θα την αφήσει ελεύθερη, όσο κι αν τον πονέσει γι’ αυτο. Η αγάπη του για την Αργυρώ είναι τόσο μεγάλη που προτιμάει να πονέσει ο ίδιος αλλά να την κάνει ευτυχισμένη. Οπως θα δούμε τη νέα σεζόν, από τον βασικό κορμό των πρωταγωνιστών δεν θα υπάρξουν απώλειες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα μπουν και αρκετά νέα πρόσωπα στη σειρά. Ωστόσο, δεν θα λείψουν από τον β ” κύκλο οι θάνατοι και μάλιστα σε επίπεδο πρωταγωνιστών!

 

Σασμός: Δείτε το αποψινό trailer