Η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς στη σειρά του ALPHA, Σασμός, πέρνα κρίση, την ίδια ώρα που το πρόβλημα υγείας της εντείνεται. Το ζευγάρι θα καταφέρει να ξεπεράσει τις αντιξοότητες ή θα οδηγηθούν τσο διαζύγιο;

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 149 στις 30/5/22

Η Μαρίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να προχωρήσουν τη ζωή τους. Αλλά ενώ μοιράζονται επιτέλους τα καλά νέα με τα παιδιά… δύο νέοι κίνδυνοι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα. Από τη μία ο Αστέρης βρίσκει ένα αναπάντεχο συμπαίκτη στον Σταύρο και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ, ενώ από την άλλη εκείνη νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν από ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας.Παρότι αρχικά δεν δίνει σημασία, όταν βλέπει πώς αισθάνεται όλο και πιο αδύναμη συνειδητοποιεί πως πρέπει να δει τον γιατρό και μάλιστα… άμεσα. Δίχως να χάνει χρόνο υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις ελπίζοντας πως όλα θα πάνε καλά.

Από την άλλη, ο Άγγελος που δεν δεν γνωρίζει τίποτα από όλα αυτά, βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα σκοτεινά νερά της σύγκρουσης με τον Κώστα και τους Σταματάκηδες…

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 150 στις 31/5/22

Το σχέδιο του Αγγέλου, για την αγορά του κτήματος του Αστέρη προχωράει κανονικά, με τον τελευταίο να νιώθει ότι παίρνει μία οικονομική ανάσα, αγνοώντας το τι πραγματικά συμβαίνει.Μέσα σε όλα αυτά αυτά τα δύο ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν, ο Μαθιός με τη Βασιλική και ο Αντώνης με τη Μαρίνα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αλλά τα δύσκολα δεν έχουν τελειώσει. Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με τη Μαρίνα η Αργυρώ θα έχει μια πολύ δύσκολη συνάντηση.

Η κοπέλα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αστέρη και οι δυο τους μιλούν μετά από πολύ καιρό. Κι ενώ η αντίδραση της Αργυρώς δεν είναι ανανεωμένη, ο Σταύρος ψάχνοντας για συμπαίκτη θα καλέσει τον φίλο του τον Χρήστο μη γνωρίζοντας ότι τηλεφωνεί στον Αστέρη.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 151 στις 1/6/22

Η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς πέρνα κρίση, την ίδια ώρα που το πρόβλημα υγείας της εντείνεται. Το αποτέλεσμα των εξετάσεων βγαίνουν και είναι… αποκαρδιωτικά. Η Αργυρώ πάσχει από σοβαρή νευροπάθεια και πρέπει άμεσα να υποβληθεί στις απαραίτητες θεραπείες.

Την ώρα που η Βασιλική προειδοποιεί τον Άγγελο να ηρεμήσει, αλλά εκείνος την αγνοεί, ο Σταύρος εξομολογείται στη Μαρίνα τα προβλήματα του στον γάμο του. Έχει αλλάξει απέναντι μου, δεν είναι όπως παλιά. Όσο περνά ο καιρός όλο και απομακρύνεται, λέει ο Σταύρος στη Μαρίνα κι εκείνη αποφασίσει να μην κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Έτσι, αντιμετωπίζει την Αργυρώ κατά μέτωπο, απαιτώντας να μάθει τι συμβαίνει. Τι έχεις πάθει; Τι σου συμβαίνει; Μετά από όλα αυτά που περάσαμε έχεις μία ευκαιρία να ευτυχήσεις και την πετάς, την ρωτάει, όμως η Αργυρώ δεν είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει τι πραγματικά την απασχολεί.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 152 στις 2/6/22

Εν τω μεταξύ, ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο. ο όποιος νομίζει ότι έχει βρει στο πρόσωπο του ένα νέο φίλο. Η απόφασή του Άγγελου να αγοράσει το κτήμα τον Σταματάκηδων φέρνει αναστάτωση στο χωριό και στον Αστέρη με τον Μαθιό που βλέπουν τις ελπίδες τους για το μαγαζί να εξανεμίζονται και τα χρέη να γιγαντώνονται. Θα μείνουμε στον δρόμο, λέει ο Μαθιός δείχνοντας έχει κυριευτεί από απελπισία.

Η Καλλιόπη από την άλλη αρνείται να δεχτεί πως κι η τελευταία γη τον Σταματάκηδων θα πέσει στα χέρια του Βρουλάκη και είναι αποφασισμένη να αναβάλει δράση. Ο Άγγελος, όμως, ανακαλύπτει ότι η Αργυρώ πάσχει από νεφροπάθεια και πλέον έχει σοβαρότερες έγνοιες. Δεν πρέπει να το περάσεις μόνη σου όλο αυτό. Θα είμαι δίπλα σου, της εξομολογείται, με την Αργυρώ να του λέει πως δε νιώθει έτοιμη να αποκαλύψει στην οικογένεια της το μυστικό της.

Έτσι κρυφά από όλους ξεκινάει αιμοκάθαρση, ελπίζοντας πως η υγεία της θα παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης. Θα εισακουστούν τελικά οι προσευχές της ή μετά το πρόβλημα υγείας θα ακολουθήσει το διαζύγιο; Η αλήθεια είναι πως όσο περνούν οι μέρες η κρίση στον γάμο της με τον Σταύρο κορυφώνεται και το χάσμα που τους χωρίζει μοιάζει να είναι… αγεφύρωτο.

 

Σασμός: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο!