Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός; Θα χυθεί κι άλλο αίμα; Ποιοι ορκίζονται εκδίκηση για τον θάνατο του Πετρή και ποιος ακόμα πρωταγωνιστής έρχεται αντιμέωπος με τον θάνατο;

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 131 στις 26/4/22

Αθώος ή ένοχος ο Αστέρης Σταματάκης; Ποια θα είναι η απόφαση των δικαστών; Η Μαρίνα επεμβαίνει στη δίκη με μία στάση που θα τους έκπληξη όλους… Καλλιόπη και Μαθιός μπορούν να ελπίζουν πως ο Αστέρης απέχει ένα βήμα από την ελευθερία.

Η Αργυρώ από την άλλη τρέμει μήπως ο μεγαλύτερος της εφιάλτης γίνει πραγματικότητα. Στη σκέψη πως ο άνθρωπος που σκότωσε τον λατρεμένο της αδερφό θα αφεθεί ελεύθερος καταρρακώνεται.

Κρατάει κι άλλο χαρτί στα χέρια της η Στέλλα ή η τελική της κίνηση θα αποδειχθεί πυροτέχνημα; Όσο Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες περιχαρακώνονται στα στρατόπεδά τους, στη μέση ο Αστέρης καλείται να αντιμετωπίσει το καινούργιο παιχνίδι που το παίζει η ζωή.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 132 στις 27/4/22

Οι υποψίες του Καραπάνου
Ο Αστέρης αθωώνεται και είναι ακόμα μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Η Αργυρώ μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό. Δεν αντέχω άλλο, θέλω να φύγω από την Κρήτη και να μην γυρίσω πίσω ποτέ ξανά, λέει στη μητέρα της με τα δάκρυα από τα μάτια της να τρέχουν ποτάμι.

Κι ενώ ο Άγγελος επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη στην Άσπα, προσπαθώντας να την πείσει να μείνει, ο Γεράσιμος κάνει βήματα για να προσεγγίσει τη Στέλλα. Μία λεπτομέρεια όμως από τη συνάντησή τους θα βάλει τον Καραπάνο σε υποψίες. Αργυρώ και Μαρίνα επιστρέφουν στα Γιάννενα. Εκεί τις περιμένουν ο Σταύρος με τη Δέσποινα…

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 133 στις 28/4/22

Πρέπει να πληρώσει για το θάνατο του Πετρή
Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μία νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν ανέφελη. Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Δεν του αξίζει να είναι ελεύθερος. Πρέπει να σαπίσει στη φυλακή, μόνο αυτό του αξίζει. Πρέπει να πληρώσει για το θάνατο του Πετρή, λέει ξανά και ξανά, με το μίσος να έχει κυριεύσει για τα καλά την ψυχή της. Από την άλλη ο Αστέρης προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Θα τα καταφέρει;