Η κατάσταση ανάμεσα στουs Σταματάκηδεs και τουs Βρουλάκηδεs στη σειρά Σασμός συνεχίζει να είναι τεταμένη, παρά την αθώωση του Αστέρη. Οι μεν Σταματάκηδεs γεμάτοι αλαζονεία επειδή κέρδισαν αυτή τη μάχη, η δε οικογένεια του αδικοχαμένου Πέτρου πληγωμένοι και θολωμένοι από την αδικία που πιστεύουν ότι τουs έγινε.

Ωστόσο, ο μόνοs πλέον Βρουλάκηs που μένει στο χωριό είναι ο Αγγελοs, που βράζει από το μίσος του για τους Σταματάκηδεs. Την ίδια στιγμή ο Αστέρηs μετά την αποφυλάκισή του προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να φέρει μια ισορροπία με τον εαυτό αλλά και με τους γύρω του. Ετσι κάνει ότι μπορεί για να έρθει και πάλι κοντά με τον Αγγελο και να τα βρει μαζί του. Μην ξεχνάμε ότι είναι ξαδέλφια. Ο Άγγελοs όμωs φαίνεται να μην έχει καμία διάθεση να συμφιλιωθεί με τον Αστέρη και με κανέναν από την οικογένειά τουs στη σειρά του Alpha. Ωστόσο ήδη από την ημέρα που ο Άγγελος άρχισε να διεκδικεί την περιουσία του ο πόλεμος ήταν αναπόφευκτος. Ειδικά η Καλλιόπη δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψε ότι ο Άγγελος τους πήρε το 60% της περιουσίας τους. Μια περιουσία, που όπως λέει παντού, ήταν δική τους και με αυτή την περιουσία τον μεγάλωσε και τον σπούδασε. Για την Καλλιόπη ο Αγγελος πια είναι tο κόκκινο πανί, ο αχάριστοs ανιψιός αυτός που ταυτίστηκε και πήρε το όνομα των εχθρών της οικογένειας της.

Ο Άγγελοs είναι αυτόs που ρεζίλεψε και συνεχίζει να ρεζιλεύει παντού τη δική τηs οικογένεια και τουs γιουs τηs, που τους πήρε το βιος μέσα από τα χέρια. Ολα αυτά, θα συνεχίσουν να υπάρχουν και εντείνονται με τον χρόνο, δημιουργώντας ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσά τουs.

Σασμός: Ο Άγγελος Βρουλάκης είναι ο εχθρός;

Ο Άγγελος Βρουλάκηs,  ειναι το πρόσωπο του εχθρού. Κι ενώ υποβόσκουν όλα αυτά έρχεται και η αθώωση του Αστέρη να κάνει τα πράγματα χειότερα. Ο Άγγελος όπως και η Αργυρώ, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Αστέρηs είναι ελεύθερος, ενώ ο δικός του αδελφός είναι στο χώμα και εκεί θα μείνει για πάντα.

Τον Αγγελο δεν τον ενδιαφέρει αν έφταιγε ή δεν έφταιγε ο Αστέρηs.  Αυτό που τον καίει είναι που δεν αισθάνεται ότι έχει πάρει δικαίωση για τον αδελφό του.

Αυτή την αίσθηση που έχει όμως δεν μπορεί να τη συγκρατήσει και όπου βρεθεί κι όπου σταθεί μιλάει απαξιωτικά για τα ξαδέλφια του, για τον φονιά τον Αστέρη, τον αδίστακτο και άκαρδο Μαθιό και φυσικά για τπ σκληρή και ραδιούργα Καλλιόπη.

Η κατάσταση όσο πάει και γίνεται χειρότερα. Ο Μαθιόs από τη μια δεν θέλει να μπλέξει μαζί του άλλο, ενώ ο Αστέρης του δίνει δίκιο και καταλαβαίνει τη στάση του. Η μόνη που δεν μπορεί να χωνέψει ότι τουs πήρε την περιουσία και έχει γίνει ο χειρότεροs εχθρόs τουs είναι η Καλλιόπη.

Από την άλλη, έχει κι έναν λόγο ακόμα να θέλει να τον σταματήσει. Τον φόβο. Η Καλλιόπη φοβάται ότι ο Αγγελοs θα θελήσει εκδίκηση για τον Πέτρο. Φοβάται ότι ετοιμάζει βεντέτα και τρέμει για τη ζωή των παιδιών της. Ετσι δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη. Οπλισμένη από το μίσοs και το ένστικτο τηs μάνας που θέλει να προστατέψει τα παιδιά της, αποφασίζει να βγάλει από τη μέση τον Αγγελο.

Και μάλιστα δεν θέλει να ανακατέψει κανέναν άλλον. θέλει να είναι εκείνη που αν κατι συμβεί να το πάρει όλο πάνω τηs.

Όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια, ίσωs και στο τελευταιο επεισόδιο τηs φετινής σεζόν, η Καλλιόπη θα στήσει ενέδρα θανάτου στον Αγγελο. Με τα ίδια της τα χέρια θα τον σκοτώσει, αποφασισμενη και ελεύθερη μετά να πληρώσει για τα κρίματά τηs.

Δείτε το Trailer της σειράς Σασμός