Η σειρά του Alpha, Σασμός έχει συνταρακτικές εξελίξεις και στα ερχόμενα επεισόδια. Όπως διαβάσαμε ΕΔΩ επιτέλους έρχεται η ώρα ο Μαθιός να πληρώσει για τον φόνο του Στεφανή! Ο Μανόλης απελευθερώνεται από μέσα του και με τη βοήθεια της Θοδώρας θα καταθέσουν το όνομα του φονιά!

ΟΜανόλης αποφασίζει επιτέλους να πει τι είδε εκείνη την ημέρα του φόνου του Στεφανή. Με την κοπέλα του που τον βοηθά πολύ αλλά και με την Θοδώρα που βασανίζεται από τις τύψεις για τον θάνατο του Πετρή. Τα δύο αδέλφια ήδη έχουν έρθει κοντά.

Η σχέση τους έχει αλλάξει κι αυτό βοηθάει στο να εξομολογηθεί ο Μανόλης στην αδελφή του το μεγάλο του μυστικό: «Θοδώρα, θέλω να σου μιλήσω», της λέει. «Ξέρω ποιος σκότωσε τον Στεφανή, τον είδα και δεν μίλησα, αλλά τώρα δεν αντέχω άλλο. Εχει γίνει τόσο κακό και ο φονιάς είναι ελεύθερος να κάνει τη ζωή του. Δεν το αντέχω άλλο», της εξηγεί.

Η Θοδώρα τον κοιτάζει σαν χαμένη: «Μίλα μου, επιτέλους. Πες ποιος είναι; Γιατί δεν το έκανες τόσο καιρό, Μανόλη;», τον ρωτάει. «Ο Μαθιός, ο Μαθιός τον σκότωσε! Τον είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Κρύφτηκα να μη με δει και τόσο καιρό φοβόμουν ότι το έχει καταλάβει κι ότι θα με σκότωνε κι εμένα», της λέει με δάκρυα στα μάτια.

Σασμός: Η αποβολή της Θεοδώρας!

Η Θεοδώρα έχει αποφασίσει να κρατήσει όπως είδαμε το παιδί του Γιώργη! Ωστόσο δυστυχώς έρχεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο της μοίρας! Ένα βράδυ ξυπνάει από τις τύψεις και τις ενοχές και τρέχει να πει στον Μανόλη πως πρέπει επιτέλους να πάει στην αστυνομία και να αποκαλύψει ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Στεφανή! Ανεβαίνοντας όμως τις σκάλες πέφτει και χτυπάει με αποτέλεσμα να αποβάλει! Ο πόνος για τον χαμό του αγέννητου μωρού της την κυριεύει, όμως ξέρει ότι πρέπει να συνεχίσει…