Εξελίξεις που θα συνταράξουν και τον πλέον ψύχραιμο στη σειρά του Alpha, Σασμός! Τόσο απόψε όσο και στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας, οι εξελίξεις θα έχουν δυστυχώς το χρώμα του αίματος! Θα γλιτώσει ο Αστέρης; Ποιος θέλει να βγάλει από τη μέση τον Μαθιό; Πολλά τα μέτωπα!

O Αστέρης θα μάθει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς. Αυτό θα τον φέρει σε ακόμα χειρότερη απελπισία. Η Μαρίνα πηγαίνει στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο γιος της. Η Αργυρώ θέλει και προσπαθεί να συνέλθει. Αυτή της η περιπέτεια θα την φέρει πιο κοντά με τον Άγγελο. Από την άλλη ο γιατρός μοιάζει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την Στέλλα.

Ο Μανόλης θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον έρωτα στο πρόσωπο της Κλαίρης. Ο Μύρων πάλι, θα προσεγγίσει την Άσπα, παρά τις προειδοποιήσεις του Αντώνη.

Η απελπισία του Αστέρη, και η ανάγκη του να επικοινωνήσει με την Αργυρώ, θα τον οδηγήσει σε παράτολμες αποφάσεις και σε συμμαχία με το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο…

Δευτέρα

Ένα σχέδιο για την εξόντωση του Μαθιού βρίσκεται στα σκαριά από τους Βρουλάκηδες και απειλεί να τινάξει τις ισορροπίες στον αέρα.Η Θοδώρα ετοιμάζεται να κάνει την επιλογή που θα αλλάξει τη ζωή της οριστικά ενώ την ίδια στιγμή ο Μανώλης προσπαθεί να μεταπείσει τον Γιώργη με μια τελευταία προσπάθεια.Η Μαρίνα βλέπει τον Άγγελο να παίρνει σιγά σιγά τη θέση του παιδιού της στη καρδιά της Αργυρώς και της γιαγιάς Ειρήνης και δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Ο Αστέρης πνίγεται στη φυλακή καθώς οι ενοχές τον Βασανίζουν και για πρώτη φορά βλέπουμε τι πραγματικά συνέβη μεταξύ εκείνου και του Πετρή.

Τρίτη

Το προαίσθημα που ξυπνά την Καλλιόπη γίνεται σημάδι. Ο Μαθιός ανεβαίνει στο Βουνό με τη σκέψη της Βασιλικής και τα ξαδέλφια των Βρουλάκηδών, τον ακολουθούν αθόρυβα. Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μία κλωστή καθώς βρίσκεται ανυπεράσπιστος με τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν. Τα πράγματα όμως θα πάρουν μία αναπάντεχη τροπή….Η Θοδώρα μετά την εμφάνισή του Γιώργη στο μαιευτήριο, καλείται να πάρει μία σοβαρή απόφαση για τη ζωή και το παιδί της. Θα προχωρήσει τελικά στην έκτρωση ή θα αποφασίσει να φέρει τελικά στον κόσμο αυτό το παιδί;

Τετάρτη

Η Στέλλα ζητάει από τη μητέρα της τη Σοφία, εξηγήσεις για τον εραστή της. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος, αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφασίζει να φύγει για το Ηράκλειο. Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία. Πλέον δε φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει. Από την άλλη η Αργυρώ πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για το χαμό του αδερφού της, την ώρα που από το μυαλό της πέρνα μία τρελή σκέψη, ο Μαθιός σχεδιάζει εκδίκηση….

Σασμός: Η Στέλλα γυρίζει την πλάτη στην Αργυρώ

Η Αργυρώ αποφασισμένη να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή, προκειμένου να πάρει τις απαντήσεις που θέλει, αναζητά έναν απρόσμενο σύμμαχο. Επισκέπτεται τη Στέλλα και της ζητάει να τη βοηθήσει να δεί τον Αστέρη στη φυλακή. Η Στέλλα το αρνείται και της γυρνάει τη πλάτη. Παράλληλα, ο Μαθιός ετοιμάζεται να επιτεθεί στους Βρουλάκηδες. Η Καλλιόπη μαθαίνει το σχέδιο του και θα αναζητήσει βοήθεια στη Βασιλική, για να του βάλει μυαλό. Πως θα αντιδράσει η Βασιλική;