Ο Μαθιός με τον Παύλο συνεργάζονται για να βρουν σε ποιον ανήκει το όπλο που βρήκε ο Μανόλης στη σειρά Σασμός, όμως βλέποντας η «καπετάνισσα» πως ο Βρουλάκης είναι στα πρόθυρα να ανακαλύψει τα ίχνη του γιου της, ενοχοποιεί τον ανιψιό της τον Νικολή, για να τον παραπλανήσει.

Ο Μαθιός θα εξοργιστεί με την κίνησή της αυτή και θα της το πει αλλά η Καλλιόπη θα του εξηγήσει πως θα έκανε τα πάντα για να μη βρεθεί εκείνος ενώπιων αστυνομικών και δικαστών. Ο Βρουλάκης θα κάνει τα πάντα για να μάθει αν τα όσα ισχυρίζεται η ισχυρή γυναίκα των Σταματάκηδων ευσταθούν.

Εντωμεταξύ, φαίνεται πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον σκοτεινό άντρα της νύχτας, τον Ευθύμη και όλοι, φεύγουν από το πλευρό του, ο ένας μετά τον άλλον.

Οι συνεργάτες του τον εγκαταλείπουν και εκεινος αντιλαμβάνεται πως ίσως τελικά μείνει μόνος του. Ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι πίσω από τον Λευτέρη κρύβεται ο μυστικός αστυνομικός Γιώργος Βιδάλης, νιώθει καταρρακωμένος και δεν ξέρει αν υπάρχει λόγος να συνεχίσει το έργο του στη νύχτα. Η προδοσία θα θολώσει το μυαλό του, θα πιει όσο περισσότερο μπορεί για να ξεχάσει και εκείνη τη στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά του η Ρέα. Θα του μιλήσει με το γλυκό της ύφος ζεσταίνοντάς του την ψυχή, ενώ θα τον κατευθύνει να αποχωρήσει από τη νύχτα και να ζήσει μια ήρεμη ζωή. Ο Ευθύμης όμως θα δυσκολευτεί να καταλάβει πως η κουβέντα αυτή δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα όραμα. Αρχίζει λοιπόν σιγά-σιγά να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του κάνοντας τους εχθρούς του να τρίβουν τα χέρια τους, ειδικά η οικογένεια των Σταματάκηδων, τους οποίους είχε βάλει στο μάτι.

 

Σασμός: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε σοκ η Όλγα-Έτσι τελειώνει τον Αποστόλη η Ειρήνη

Ο νέος Χάμες που μετράει μέρες στο λιμάνι

Αυτός είναι ο πρώτος Σασμός: Μαθιός και Παύλος συνεργάζονται!