Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δύο ισχυροί άντρες της σειράς Σασμός, συναντήθηκαν τυχαία στο καφενείο ή σε δρόμους της Ανω Ποριάς και εκτός από άγρια βλέμματα, αντάλλαξαν και απειλές. Ο μεν Παύλος μάλιστα λίγο έλειψε να σκοτώσει τον Αστέρη πριν λίγα επεισόδια, όταν τον είδε να απαγάγει και τον πήγε στην αποθήκη, μέχρι που τον σταμάτησε η Αργυρώ.

Αντίστοιχα και ο Μαθιός υπερασπίστηκε την τιμή της οικογένειάς του πολλάκις και μήνυσε στον ξάδελφο της Μαρίνας πως είναι έτοιμος να ξεκαθαρίσουν μια και καλή τις διαφορές των οικογενειών τους. Το κακό κλίμα μεταξύ τους όμως φαίνεται πως σύντομα θα αντιστραφεί. Αφορμή θα σταθεί το όπλο του Μαθιού, που βρέθηκε στα χέρια του Μανόλη και εκείνος, αφού ο Φραγκιαδάκης είναι εκτός υπηρεσίας, θέλησε να το εμπιστευτεί στον Παύλο. Ο τελευταίος όμως που δεν θέλει να μπλέξει τον Αντώνη σε αυτό μετά την περιπέτεια της υγείας του. Θα ζητήσει από τον μεγάλο γιο της Καλλιόπης να συνεργαστούν, γεγονός που θα τον εκπλήξει, όπως είναι φυσικό.

Ο Παύλος θα του εξηγήσει πως πέρα από τις διαφορές τους, του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη αφού ο Μαθιός έχει από μικρός εμπειρία σε όπλα. «Εντάξει, Θα σε βοηθήσω αλλά θέλω κι εσύ να μου κάνεις μια χάρη. Να αφήσεις για λίγο ήσυχο τον Αστέρη με την Αργυρώ. Αγαπιούνται, γιατί δεν μπορείς να το δεχτείς; Κι εσύ και η μάνα μου έχετε βαλθεί να τους καταστρέψετε», του επισημαίνει αλλά από την πλευρά του ο Παύλος δεν κάνει καμία συμφωνία. Μονολογεί μόνο: «Κάτι Θα ξέρουμε…».

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος διαλύει τις ζωές όλων-Εκτός ελέγχου ο Σπύρος που βρίσκεται σε πανικό!

NFL: «Έφυγε» στα 31 του πρώην σταρ του πρωταθλήματος – Είχε «χάσει» τη σύντροφό του

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής αντιμέτωπος με την αλήθεια για την Μαρίνα-Πώς θα αντιδράσει;