Οι εικόνες από το παρελθόν συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το μπερδεμένο μυαλό του Αντώνη στη σειρά Σασμός, ο οποίος δείχνει σιγά σιγά να συνέρχεται. Η Μαρίνα μπορεί επιτέλους να χαμογελά λίγο πιο αισιόδοξη για τη συνέχεια, όμως η διάθεσή της χαλάει όταν βλέπει τον Ευθύμη.

Αυτός έχει το θράσος να επισκεφτεί τον Αντώνη στο νοσοκομείο, όμως πριν προλάβει η Μαρίνα να τον διώξει, ο ίδιος ο Αντώνης τον καλωσορίζει με χαρά. Θυμάται τα παιδικά τους χρόνια, τότε που ως φίλοι δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν, ξαφνιάζοντας και αυτόν αλλά και τη Μαρίνα, που ξέρει καλά ποια ήταν η συνέχεια…

Λίγο αργότερα, πάντως, οι γιατροί δίνουν το «οκέι» για να επιστρέψει επιτέλους ο αστυνόμος στο σπίτι και η χαρά των Βρουλάκηδων είναι μεγάλη. Την ίδια στιγμή, ο Λευτέρης ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιχείρηση που έχει στηθεί για την παράδοση των όπλων με την παρουσία του «Μεγάλου κεφαλιού». Γνωρίζοντας, όμως, πως οι αστυνομικοί έχουν στήσει ενέδρα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τον Ευθύμη μακριά.

Εκείνος αρχίζει να υποψιάζεται σοβαρά το ρόλο του, όμως τελικά δεν πηγαίνει στο ραντεβού κι έτσι η επιχείρηση της αστυνομίας πέφτει στο κενό. Το «Μεγάλο κεφάλι» επίσης ξεφεύγει, ενώ ο Λευτέρης προσπαθεί μεν να το σκάσει, αλλά τελικά πέφτει στα χέρια του Μύρωνα, ο οποίος τον συλλαμβάνει και τον ρίχνει στη φυλακή! Πλέον, είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί ο διπλός του ρόλος, κάτι που εν μέρει γίνεται όταν η Ντίνα επεμβαίνει για να αφεθεί ελεύθερος. Τότε κι εκείνος πηγαίνει στον Ευθύμη, του λέει ότι στην πραγματικότητα είναι αστυνομικός και πως μέχρι τώρα τον προστάτευε, αλλά δεν θα το κάνει άλλο: «Σου χρωστούσα τη ζωή μου. Σε ξεπλήρωσα και πλέον Θα σε παρακολουθώ νύχτα-μέρα».

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ζήνα Κουτσελίνη: Τέλος οι φήμες για τον ΣΚΑΪ – Αυτό απόφασισε

Viral – TikTok: Η μητέρα που μεταφέρει τα τρία παιδιά της με ποδήλατο

Ζέτα Μακρυπούλια: Σε αυτή την σειρά θα πρωταγωνιστεί;