Ο Χριστόφορος στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, λέει στον Αποστόλη ότι είχε δει την Ολγα να φιλιέται με τον Γιαμαλή στο γραφείο του κι εκείνος όπως είναι φυσικό γίνεται έξαλλος. Πηγαίνει στο σπίτι και τσακώνεται άγρια με την Ολγα, η οποία του τονίζει ότι δεν μπορεί να της κάνει το οτιδήποτε αφού έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, οπότε δεν μπορεί να την κατηγορήσει για μοιχεία. Έτσι του ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι. Ο Αποστόλης την πιάνει από το λαιμό για να την πνίξει και της αφήνει σημάδια.

Στο μεταξύ το βλέπει ο Πάρης και επιτίθεται στον πατέρα του ζητώντάς του να φύγει γιατί την επόμενη φορά που θα τολμήσει να αγγίξει τη μητέρα του, ορκίζεται να τον σκοτώσει!

Στο μεταξύ ο Αποστόλης προχωράει σε μήνυση εναντίον του Γιαμαλή, παρότι τον παρακαλάει η γυναίκα του αστυνόμου να αποσύρει τη μήνυση για να μη χάσει τη δουλειά του, εκείνος όμως το φτάνει μέχρι τέλους. Την ίδια στιγμή ο Όλγα συναντάει τυχαία την Ειρήνη στον «Παράδεισο» και η Ειρήνη της εξομολογείται όλη την αλήθεια. Της λέει ότι με τον Αποστόλη είχαν δεσμό πριν χρόνια αλλά την παράτησε όταν έμεινε έγκυος στο παιδί του. Στη συνέχεια της είπε ότι πήρε το γιο τους και τον έδωσε για υιοθεσία. Της αποκαλύπτει ότι ο γιος τους ήταν 0 Αριστείδηs, γι’ αυτό και του είχε δώσει τον “Παράδεισο”».

Τώρα πλέον η Όλγα καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και τι έκανε ο Αποστόλης.

Ωστόσο κάνει το λάθος να πει στον Αποστόλη ότι η Ειρήνη της είπε όλη την αλήθεια και πλέον τον έχει στο χέρι! Τότε εκείνος πηγαίνει στην Ειρήνη, της ζητάει το λόγο και την απειλεί.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος διαλύει τις ζωές όλων-Εκτός ελέγχου ο Σπύρος που βρίσκεται σε πανικό!

NFL: «Έφυγε» στα 31 του πρώην σταρ του πρωταθλήματος – Είχε «χάσει» τη σύντροφό του

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής αντιμέτωπος με την αλήθεια για την Μαρίνα-Πώς θα αντιδράσει;