Οριστικό τέλος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: Έφυγε από την Κατερίνα Καινούργιου. Η Κατερίνα Καινούργιου και ο ALPHA έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πορεία της εκπομπής της και έτσι ομάδα που κερδίζει, όπως λέει το ρητό, δεν αλλάζει. Και όμως αλλάζει λέμε εμείς αφού η Κατερίνα αποφάσισε να κάνει αλλαγές στο πάνελ της προκειμένου να βελτιώσει περισσότερο την εικόνα τόσο στο κομμάτι ψυχαγωγία όσο και σε εκείνο που ονομάζεται, πρωινή ενημέρωση.

Η παρουσιάστρια αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο κανάλι της στις 5 Σεπτεμβρίου αλλά με νέα αρχισυντάκτρια στο τιμόνι. Η Κατερίνα Πόθα είναι εκείνη που θα αναλάβει το πόστο του Χρήστου Αϊβαλιώτη που αποχώρησε στις αρχές του καλοκαιριού έπειτα από τρία χρόνια. Επιπλέον είχε ακουστεί ότι θα αποχωρήσει ο Γιάννης Πουλόπουλος κάτι που ωστόσο δε φαίνεται να ισχύει τελικά. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την άλλη, παραμένει αλλά όχι από την αρχή της εκπομπής ενώ θα έχει δικό του σημείο… αναφοράς.

Επιπλέον όμως υπάρχει μία ακόμα μεγάλη «απώλεια» από το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου αφού ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν θα είναι πλέον στην εκπομπή του ALPHA.

Το πρώην μοντέλο και μελλοντικός μπαμπάς, αφού η Ιωάννα Τούνη περιμένει τον καρπό του έρωτά τους, μετακομίζει στο MEGA και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι».

Η εκπομπή πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου και όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παίρνει τη θέση του Βασάλου ο οποίος βρέθηκε στο STAR λόγω της παρουσίας του στο ριάλιτι του καναλιού, Asia Express.

Η μετακίνηση μαθεύτηκε από το βίντεο που ανήρτησε η παρουσιάστρια της εκπομπής του σαββατοκύριακου, Σίσσυ Χρηστίδου, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

 

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου παραμένει όπως και η Έλενα Πολυκάρπου ενώ και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης του οποίου η συνεργασία έληξε… άδοξα με το MEGA και την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου «Τι λες τώρα», προσχωρεί στην ομάδα του ALPHA.

Όλες οι ειδήσεις

Ποιες είναι οι ελληνικές σειρές με άρωμα ανατολής;

Ρεύμα: Έτσι καίμε λιγότερο με απλούς τρόπους!

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Βασανίζουν την Αθηνά στη φυλακή!