Ο παρουσιαστής και γυμναστής, Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από την εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και πάλι και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό.

Μετά από 4 χρόνια,  φεύγει από το πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου, αφού αποφάσισε να συμμετέχει στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι «Asia Express».

Η παρουσιάστρια θέλησε να τον αποχαιρετήσει και φάνηκε να είναι ιδιαίτερα συγκινημένη.

«Ο Κωνσταντίνος νιώθει πολύ άβολα με όλο αυτό και γενικότερα είναι ένας άνθρωπος που όταν συζητάμε κάτι συναισθηματικό, κάνει χιούμορ. Ο Κωνσταντίνος φεύγει από την εκπομπή και πηγαίνει σε κάτι που θέλει να κάνει πάρα πολύ, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να του ζητήσουμε να μην το κάνει, γιατί αυτό θέλει και θα του δώσει χαρά.

Οπότε αυτό θα γίνει κι αυτή είναι η τελευταία του ημέρα στην εκπομπή. Όμως είναι τέσσερα χρόνια αυτά και είναι πάρα πολλά. Για εμάς όντως κλείνει ένας κύκλος που δε θα είναι ποτέ ο ίδιος γιατί αλλάζει χωρίς τον Κωνσταντίνο. Σ’ αγαπάμε και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ. Κυρίως για τη φιλία σου» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Συγκινητικά λόγια στη Σίσσυ Χρηστίδου

Τότε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Τέσσερα χρόνια είναι πολλά όντως, και σε νιώθω οικογένεια και όχι συνεργάτιδα. Κάναμε διακοπές, γελάσαμε, στενοχωρηθήκαμε, εγώ νευρίασα, ευχαριστώ για την υπομονή σου και για όλα αυτά. Όποιος έρχεται δίπλα σου, παίρνει πολλά από εσένα και δεν το λέω για να σε καλοπιάσω ή για δημόσιες σχέσεις. Το λέω με ειλικρίνεια. Σ’ αγαπώ».

«Είμαστε οικογένειά σου και ευχόμαστε τα καλύτερα», είπε επίσης η παρουσιάστρια και κάλεσε στο πλατό και τον Fipster, o οποίος επίσης αποχωρεί από το «Χαμογέλα και Πάλι» και θα είναι ο παρτενέρ του Κωνσταντίνου Βασάλου στο «Asia Express».