Αυτές είναι οι νέες ελληνικές σειρές που θα δούμε με τη νέα σεζόν στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η νέα καθημερινή σειρά του Open είναι βασισμένη στο τουρκικό «Βίr Zamanlar Cukurova (Πικρή γη)». Η σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2018, έχει ολοκληρώσει τέσσερις κύκλους με μεγάλη επιτυχία και αναμένεται σύντομα να κάνει πρεμιέρα στο Telemuηdo, τον ισπανόφωνο «βραχίονα» του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο ευοίωνες προοπτικές. Μια δολοφονία για λόγους τιμά φέρνει το ζευγάρι σε μια απόμακρη επαρχία. Κρύβονται σ’ ένα μεγάλο τσιφλίκι ως εργάτες γης. Κανείς δεν ξέρει ότι είναι ζευγάρι. 0 άρχοντας της περιοχής, Ιάσωνας Δεμερτζής, ερωτεύεται με πάθος την Αλεξάνδρα. Οταν εκείνη χάνει τον Μάρκο, που καταδικάζεται για δολοφονία, την παντρεύεται αγνοώντας ότι είναι έγκυος. 0 Μάρκος βγαίνονταs από τη φυλακή βάζει σκοπό στη ζωή του να εκδικηθεί. Για να το πετύχει αυτό θα καταφέρει να γίνει εξίσου ισχυρός με τον αιντίπαλό του. Πρωταγωνιστούν οι: Πέμυ Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρία Κωνσταντάκη κ.ά. Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει Ρένα Ρίγγα και τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Τσελεμέγκος.

Ελληνικές σειρές με άρωμα ανατολής!

Παγιδευμένοι (ΑΝΤ1)
Η νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 αποτελεί διασκευή του «Yargi (Κρίση)» που έκανε πρεμιέρα στη χώρα της τον Σεπτέμβριο του 2021. Τα δικαιώματά της έχουν ήδη πουληθεί σε Πουέρτο Ρίκο, ΗΠΑ, Ισπανία, Χιλή, Ισραήλ, Κύπρο, Ρουμανία, Γεωργία και την Ελλάδα, όπου τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Σωτηρία Ψευτούδη.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Η δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού είναι η αιτία να διασταυρωθούν οι δρόμοι μιας δυναμικής δικηγόρου, τηs Αννας Ροδίτη, και ενόs φιλόδοξου εισαγγελέα, του Δημήτρη Μαρκέτου, οι οποίοι θα αναλάβουν να διαλευκάνουν την υπόθεση, κινούμενοι από διαφορετικές αφετηρίες ο καθένας. Η έρευνά τους θα φέρει στο φως έναν λαβύρινθο ψεμάτων. Toυς δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι: Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Παύλος Ορκόπουλος, Στέφανος Κυριακίδης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Ταμίλα Κουλίεβα, Σοφία Φαραζή, Δημήτρης Εανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Σοφία Μανωλάκου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Βίκυ Μανώλη.

ΣτΟργή (ΣΚΑΪ)

Η τουρκική σειρά «Kirmizi Oda (Κόκκινο Δωμάτιο)» παρακολουθεί τη ζωή και τη δουλειά μιας καταξιωμένης ψυχοθεραπεύτριας, η οποία ειδικεύεται σε Θύματα βίας. Πρόκειται για μια σπονδυλωτή παραγωγή κάθε επεισόδιο της οποίας αφηγείται μια αυτοτελή ιστορία και βασίζεται σε μυθιστόρημα της Gulseren Bugdaycioglu. Στην ελληνική διασκευή τον κεντρικό ρόλο κρατά η Μαρία Ναυπλιώτου. Την πλαισιώνουν οι: Βίκυ Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Γιολάντα Μπαλαούρα, Βασίλης Μηλιώνης και Μέγκυ Σούλι.


Όλες οι ειδήσεις

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Η Ντερίν μαχαιρώνει τον Βολκάν

MyPhoto.gov.gr : Έτσι θα αλλάζουμε τις φωτογραφίες μας στα κρατικά έγγραφα!

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Βασανίζουν την Αθηνά στη φυλακή!